canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
bunu oxuyun cox tesirlidi

Bunu oxuyun cox tesirlidi!
Bu hadise Türkiyenin bir mahalında 1996 cı ilde bir qızın başına gelmişdir. Bir gün qız universitetden çıxıb avtobus dayanacağında avtobusunu gözleyirmiş. Berk yağış yağırdı. Qızın qarşısında bir maşın dayandı. çox seliqeli geyimde gözel bir oğlan maşından düşüb qıza yaxınlaşdı:
-Xanım qız.. Berk yağış yağır. Gelin oturun maşına sizi evinize qeder aparım.. Mende telebe olmuşam, yağışın altında o qeder avtobus gözlemişemki..
Qız biraz düşündükden sonra oğlanın semimi sözlerine inanıb maşına oturur.. Yolda ordan-burdan söhbet edirler.. Bir birilerinden xoşları gelir.. Hetta telefon nömrelerini bele bir- birine verirler. Qızı eve düşürden oğlan sağollaşıb gedir...
Qızın oğlandan o qeder xoşu gelmişdiki her deqiqe onun zengini gözlemeye başlayır. Her zengde ümüdle telefon nömresine baxır.. Lakin her defe de meyus olur.. Bir gün qız dözmeyerek özü onun nömresini yığır. Belke nömremi itirmişdir deyerek zeng edir. Telefona bir qadın cavab verir. Ağlaya-ağlaya onun anası olduğunu söyleyerek oğlunun bir hefte qabaq qezada helak olduğunu deyir.
Qız dehşete gelir. aglayır.. sızlayır.. ünvanlarını öyrenib seheri gün yasda iştirak etmek üçün ora yollanır. Yasda üreyini aglamaqla boşaltdıqdan sonra anasınnan oğlu haqqında soruşmağa başlayır. Anası her defe oğlanın heyatını.. onun verdişlerini .. onun sevdiyi yemekler barede danışdıqca qızın gözlerinde yaş axır. Anasının dediyine göre oğlu bir hefte önce axşamüstü qezaya düşüb. Qız dehşete gelir. Hemin gün!!! Oğlanla görüşdükleri gün!!! Demek ki, oğlan eve qayıedarken ölüb. Qız özünü günahlandırır. Kaşki, o günü oğlanı eve qeder getizdirmezdi.. Nehayet evlerine dönmek isteyende oğlanın anasından bir yadigar isteyir. Anası da qıza oğlanın hemin qezada helak olduğu zaman geydiyi köyneyi yadigar verir. Hetta köyneyin üstünde qan lekeleri de qalmışdı.
Qız köyneyi götürüb eve qayıdır. Onu yuyub balışının altına qoyub oğlan barede fikirleşerek yatır. Seher duranda o qeder ağlamışdı ki başı


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6818 / 1412