canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Menimle evlenersenmi?

Men sevgimi gözlerinde tapdım.
Bu günkü kimi yadımdadır seni ilk gördüyüm gün.Hemin gün o vaxta qeder ünvanını bilmediyim Sevgini,Xoşbextliyi,heyatın bütün gözelliklerini senin nur saçan gözlerinde tapdım.Xatırlayırsanmı,ilk görüşümüzü,canım menim?Susmuşdum,danışmağa söz bele tapa bilmirdim.Vücudum esirdi...Ellerim,ayaqlarım esirdi.Sanki hemin deqiqe üreyim köksümü yarıb çıxacaq,senin yanına pervaz edecekdi.Beli,bu Sevgi idi.
Herenin öz terezisine göre ölçdüyü,herenin özüne göre qebul etdiyi ali duyğu...Sevgi...Xeberdarlıq etmeden balaca üreyimin qapısını döyen Sevgi...İcaze almadan,olar-olmaz soruşmadan gelen Sevgi...

Ne gözel hisdir bu aman Allah.Bunu yalnız yaşayanlar anlar.O günden deyişdi heyat menim üçün.Qarşımda bir meqsed var idi,senin sevgini qazanmaq.İndiki kimi yadımdadır,ilk defe senin dilinden “Seni Sevirem” sözünü eşitdiyim gün.Melek kimi qanad açıb sanki uçurdum sevincimden.Axı Sevgi evveller hem sene,hem de mene çox yad,uzaq bir hiss idi.Lakin indi,heyatımızda en doğma hiss olmuşdu bizim üçün.Gördüyün her gözelliyi yediyim her gözel nemeti,qonağım olduğum her gözel yuxunu,gezdiyim her gözel yeri,baxdığım her maraqlı filmi,oxuduğum her maraqlı kitabı yalnızca seninle paylaşmaq isteyirem bir ömür boyu.

Gecenin bir alemi seninle can parçamız olacaq körpemizin sesine yuxudan ayılmaqdır Sevgi.
Bezen uzun-uzadı gözlerinin içine baxıram,etrafda ne varsa heç birin hiss etmirem,yalnız sen ve men.Men ve senin gözlerin...Bilirsenmi,ne üçün gözlerinin delisiyem?Çünki men Sevgini senin gözlerinde tapdım canım menim.

Beli,senin gözlerinde.İndi sene bir sual verecem.Cavabını bildiyim bir sual.Nermin canım menim menimle evlenersenmi?
Bu yazını ve teklifi yüzlerle insan oxuyacaq belke de.Qoy ham bilsin.İndi ise hamı senin cavabını gözleyir heyatımın menası menim...
Menimle evlenersenmi?


Şerhler:
Gulshen91 [OFF] (28.11.2011 / 13:47)
bele bir teklifi redd etmek mumkun deyil.Chox gozel sozlerdi...
sweet_angel_93 [OFF] (23.06.2011 / 03:37)
Men istemerem internetde oluna bu teklif mene..nese aglasigmaz,4ilgin bir evlilik teklifi isteyirem..ureyimce olmasa bu teklif sevsem de he demerem:)
_L_e_i_l_a_ [OFF] (14.02.2011 / 16:44)
Evliliye qarsiyam
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7527 / 1011