canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Burclerin ayrilma sebebleri

Bürclerin Ayrılma Sebebleri....

QOC
Her dediyini etmeniz size sahib olduğunu, ovucunda olduğunuzu düşündürmeniz, başqalarıyla maraqlandığınızı ferq etdirmeniz, qısqanclığınız, sahibleniciliyiniz, bezmesi üçün kifayetdir.
BUGA
Çetin ayrılar. Seksual isteksizliyiniz, mali etibarsızlıqlarınız, maddi qerarlarınızın tez-tez sehv çıxması, tecrübe temin etmemeniz, çox xerclemeniz geleceye dönük düşüne bilmemeniz ve davrana bilmemeniz, doğru ve dürüst olmayan tutumlarınız ayrılmaq istemesi üçün kafi sebeblerdir.
EKIZLER
Qorumaq duyğusu, sahiblenici ve qısqanc olmanız kafi sebeblerdi. Bir deqiqede unudar!
XERCENG
Qovalasanız qaçar,qaçsanız qovalar. Xeyal qırıqlığına uğratmanız, incitmeniz, düşündüyü kimi biri olmadığınızı bildirmeniz, tenqidi, şefqetsiz, tündxasiyyet reftarlarınız onun hirsliliklerini qızışdırar ve özünü anında soyumuş hiss eder.
ŞIR
Qürurunu zedelemeniz, sehvlerinden behs etmeniz, tenqidçinik, onu desteklememeniz, teqdir etmemeniz çekib getmesine sebeb olar ve bir daha da asan asan geri dönmez
QIZ
Diqqetli, ağıllı ve mehriban olmamanız kifayetdir. İntellektual tecrübeniz ve medeni kafiliyiniz de yoxsa çox tez itirersiniz. Geri dönmez, ancaq üreyinizi de qırmaz.
TEREZI
Müasir, meşhur, baxımlı ve hörmetli olmamanız kifayetdir. Nezaketini pozmamaq üçün danışmadan terk edecek.
EQREB
İdareni ya ona buraxmalısınız ya da elinizden bir saniye bele buraxmamalısınız. İdareni itirme duyğusunu yaşaması ayrılmaq ve sizi ağrılar içinde buraxmaq üçün kifayetdir.
OXATAN
Gezmekden xoşlanmamanız, başqa medeniyyetlere maraq duymamanız ve ağıllı biri olmadığınızı ferq etdirmeniz kifayetdir. Buna eqo qırğınını da elave etseniz, her zamanki süretiyle Oxatan uzaqlaşacaq.
OGLAQ
En çetin ayrılan bürcdür. Eger sizi kifayet qeder menimsemişse! Ailesi haqqında menfi danışmalarınız, maddi tehlükesizliyini çetine soxmanız, işinde desteklememeniz, mali mövzularda nizamsız ve düşüncesiz davranmanız kifayetdir. Elbette hamısı bir yerde olmaq


[1] 2 >>

Şerhler:
mawa1 [OFF] (19.04.2013 / 23:34)
Xerceng duzdu
danke [OFF] (22.12.2011 / 10:08)
ekizler haqda olan düzdü
Eriksen [OFF] (01.12.2011 / 05:29)
sevviyesini goren kimi Layiq oldugu yere qoyuram Bawimin ustude musaitdi ayagimin altida
»Bürclere aid ümumi her şey
»Qoroskop, Fal ve Burc
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7518 / 884