canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Burclerin intiqam hissi

Bürclerin İntiqam Hissi
[Qoç] İntiqam hissi olan Qoçu tesvir etmek bir az çetindir. Onların ağrayan yaralarını qanadan zaman onlarda intiqam hissi çoxalır. Sonra ise çox zaman onlar edilen pislikleri asanlıqla unudurlar.
[Buğa] Buğanı da esebleşdirmek üçün ciddi cehd göstermek lazımdır. Amma evezinde onlar Qoçlara nisbeten daha qeddarcasına qisas alırlar. Buğanın qisası onu incidene qarşı daha planlı ve daha inciden olur.
[Ekizler] Melekdirler demek isterdik amma... Bu bürclerin qisasçılıq adıdır. Siz yeqin ki en inanılmaz dedi-qoduların, qeybetlerin, söz-söhbetlerin obyekti olacaqsınız. Lakin bir sebeb de var. Ekizler havadan da tez deyişirler. Seher ömrünün sonuna qeder qisas almağı düşünen ekizler artıq günorta sizinle yeni qisas hedefine seçdiyi obyektin dedi-qodusunu ede biler.
[Şir] Şirlerde kin ve nifret hissini oyatmaq üçün onlara yalan danışmaq bes edir. Şirlerin qisası qorxunc olur. Onların nece qisas aldıqlarını görmek üçün geleceye baxmaq lazımdır-siz artıq bir heçsiniz.
[Xerçeng] Onların ede bilecekleri en sade qisas yolu-gece soyuqda yola papaqsız çıxmaqdır ki, hamıya “ona soyuq oldu” deye pis tesir göstersin. Kinlilikde Xerçengler çox pisdirler. O qeder pis ki, qab-qacağı qıra bilerler.
[Qız] Qızların nece intiqam aldığını bilmek üçün Sergey Lazonun filmini izlemek bes edir. İzlememisinizse gedin izleyin. Men baxmamışam deye qısaca deye bilerem ki qızların intiqam hissi qaydadan kenar olmur.
[Terezi] Küseyenlilik bürcü. Onlar sözün esl menasında qisas ala bilmirler. Terezilerin ede bilecekleri en böyük qisas onu incidenle danışmaq ve sebebi müeyyenleşdirmek olacaqdır.
[Eqreb] Bu bür adeti üzre qisasçılıq ve bu kimi şeylerde birinciliyini elden vermir. Halbuki bu yere layiq deyiller. Birincisi onlar her şey haqda maraqlanırlar. İkincisi onlar her şeyi öz nezaretlerinde saxlamağa çalışırlar. Vay o güne ki kimse onun maraqlarına müdaxile elesin. Eqreb o saat zeherin qucağına alıb dişlemeye qaçır. Bu arada onlar yaxınlarını daha çox


[1] 2 >>

Şerhler:
_____SU_____ [OFF] (19.03.2012 / 18:56)
Ekizler haqda duz yazilib.men dehwet qisascilim
OWEN* [OFF] (06.11.2011 / 08:23)
Bizler bir weyi sevirik. Deyme mene deymeyhm sene!
»Bürclere aid ümumi her şey
»Qoroskop, Fal ve Burc
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7518 / 887