canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevgilinizin burcunu oxumaqla taniyin

Bürcler Xarakterleri Sevgilinizi burcunu oxumaqla taniya bilersiz artiq.99% duz melumatdi.Şexsen ozumden gordum

Eqreb bürcü

Eqreb bürcünde doğulan şexslerle ünsiyyet yaratmaq, dil tapmaq üçün müeyyen bacarığa malik olmaq lazımdır. Eqreblerin xarakterinde bir neçe xüsusiyyet var. Onlar veziyyetin ağası olmaqla yanaşı, hem de başqalarında qetiyyeti qiymetlendirirler.

Oxatan bürcü

Oxatanla tanış olan zaman ilk söhbeti heyvanlar haqqında başlasanız yaxşı olar. Oxatan evinde it saxlamasa da, onlar haqqında çox maraqlanır. Cengellik qanununun cemiyyetde işlemesini, yırtıcılarla zeiflerin teması meselesini açıqlayın. İlk görüşü açıq havada teyin etseniz yaxşı olar.

Balıqlar bürcü

Balıqlar olan meclislerde, yığıncaqlarda onları hemişe diqqet merkezinde görmek mümkündür. Eger onlar bunu bacarmasalar, onda bir qıraqda durub darıxacaqlar.
İlkin söhbet üçün musiqi, teatr haqqında söz salın, bu onların maraq dairesindedir. Balıqlar monoloq söylemeyi xoşlayır. Onlara diqqetle qulaq asın ve sözünü kesmeyin. Eger söhbetinde heç neyi başa düşmedinizse, onda semimi olaraq bunu onlara deyin. Balıqların en sevimli işi neyise insanlara başa salmaqdır. Onlar düzgün düşünür, ancaq gözel danışa bilmir. Odur ki, sözünden incimeyin.

Dolça bürcü (sutöken)

Diger bürc sahiblerinden ferqli olaraq. Dolçayla tanış olmaq çox asandır. Bu münasibetlerde en çetini onun diqqetini celb etmekdir. Dolçalar çox ünsiyyetçidiıier. İlk tanışlıqda bu adamla tez bir zamanda mehribanlaşıb, istenilen mövzuda danışa bilersiz.
Bu bürcden olanlar yüksek zeka, intellekt sahibleridiıier. Ona göre de, özlerine oxşar adamlarla ünsiyyet qurmağı beyenirler.

Oğlaq bürcü

İşgüzar Oğlaqlarla birlikde işlemek bir ferehdir. Vezifesinden bir pille aşağı işleseniz, sizin onunla ünsiyyet yaratmağınıza özü kömek edecek. Hem de sizin maraq daireniz eyni olacaq. Bu ise ünsiyyet yaratmaq üçün daha bir şansdır.
Birlikde problemleri hell etmek Oğlaq bürcünün üreyincedir. Oğlağın


[1] 2 3 >>

Şerhler:
_____SU_____ [OFF] (19.03.2012 / 18:55)
Ekizler barede yazilan sehvdi.teatr,kino menlik deyil.nenaviju,cunki sebrim catmir axira kimi neyese baxim.umumiyyetle incesenetle bagli hec neyi xowlamiram.mene zehni emek bagli her wey maraqli gelir
Eriksen [OFF] (01.12.2011 / 05:32)
incesenet nediye
»Bürclere aid ümumi her şey
»Qoroskop, Fal ve Burc
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7518 / 887