canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Hansi veziyyetde yuxuya getmeyi sevirsiz?))

Hansı veziyyetde yuxuya getmeyi sevirsiz??
Seçirik ve oxuyuruq =)

А - Veziyyeti
Bezi insanlar kömbe şekilinde yumurlanaraq yuxuya getmeyi sevirler. Bu tip insanlar adeten güclü, meqsedine çatan ve bezen amansız olurlar. Ancaq bu, yalnız üzden bele görsenir. Esline qalsa bu tip insanlar çox hessas ve tez sınan birisi olurlar. Onlar bezen tanımadığı insanlarla ünsiyyet zamanı çox utancaq olurlar, lakin bir neçe deqiqeden sonra onlar özlerine gelir ve özlerini çox rahat hiss edirler. Bu veziyyetde 1000 içinde soruşulanların 41%i yatır. Onu da qeyd etmek lazimdı ki, bu vezziyyetde daha çox qadınlar yuxuya gedir, nein ki kişiler.

Б - Veziyyeti
İnsan bu veziyyetde ellerini yanlarına doğru uzadaraq sakit yatır. Bu tip insanlardan onu demek olar ki, onlar azca utanmaz ve etrafdakılara etibar etmeyen, heç kese inanmayan birisi olurlar. Onlar cemiyyet içinde olmağı sevirler ve tanıdamığı insanlara etibar edirler. Onları yumşaqxasiyetli de adlandırmaq olar.

В - Veziyyeti
İnsan bu veziyyetde ellerini qarşısına uzadaraq yatır. Bele qebul olunub ki, bu tip insanlar açıq ürekli, lakin, bezen de son derece utanmaz birisi olurlar. Onlar uzun müddet öz qerarlarını götür qoy edirler, lakin, eger qerar verdilerse heç vaxt ondan imtina etmezler ve sonuna qeder onun üzerinde duracaqlar.

Г - Veziyyeti
İnsan bu veziyyetde küreyi üste, ellerini bedeni boyunca, ayaqlarını beraber şekilde uzadaraq yatırlar. Bu tip insanlar çox sakit, bezen de özlerine çox qapalı birisi olurlar. Onlar heç vaxt heç yere telesmirler, faniliyi ve nizamsızlığı sevmirler.

Д - Veziyyeti
Qarnı üste yataraq ellerini yastığın altında gizledib başını yan terefe çeviren insanlar. Bu tip insanlar zidd insanlar olur. Onlar hem elaqe yaradan, hem de kobud birisi, hem terbiye görmüş, hem de heyasız birisi ola bilerler. Onlar esebi ve tez yumşalan biridiler. Bu cür insanlar ekstremal şeraitde olmağı ve öz ünvanlarına seslenmiş tendiqleri dinlemeyi sevmirler.

Е - Veziyyeti
Küreyi üste,


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Letifeler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6832 / 1502