canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Qadin burcler

Qadın Qoçlar:
Od ünsürü onu anadangelme odlu-alovlu edib.İlk baxışdan ele gorüne biler ki, naz qemzeden uzaqdırlar ve öz ünvanlarına gelen terifi düzgün yoza bilmirler.Eslinde ise bu o demekdir ki,onların başını xırda nezaketle qatmaq olmaz.Onu elde etmek üçün birce an kifayetdir:ya hemin an he deyecek,ya da hemişelik yox.

Qadın Buğalar:
Eger onun üreyinden kimse keçirse, beynine bir fikir düşübse, uzun müddet götür-qoy edir.Onun bedeni yaşa dolduqca kök olmalıdır.Eger arıq qalibsa demeli sağlamlığında nese problem var.Bu qadının nazını bahalı şokolad,langet,kabab ve likor içkisi ile çekmek lazımdır.Eger onun neyise çatmasa özünü bedbext hiss edir ve soyuyur.

Qadın Ekizler:
Onlarla intim münasibete olan aşiqler şen ve maraqlı olur, herdense münasibetleri düyüne düşür.Ekizler öz ehtiraslarını dile getirir, sözler, ses ve emosiyalardan bol istifade edirler.Ekizlerin çoxu erotik şekillerden zövq alır, tanışları ile müxtelif variantlar haqda müzakireıer aparırlar
.
Qadın Xerçengler:
O, öz yengecleri ile ovunu, yeni kişileri möhkem ve tez tutur, asanlıqla da buraxmır,Onlar kişini yumşaqlıqla cezb edir, sonra da sıxır.Ayriliqlara çetin alışır.Yaman qısqanc olur.Xerçengleri romantik şeirlerle inandirmaq mümkün olsa da, onlar pulsuz şairleri yaxın buraxmırlar.

Qadın Şirler:
Seçdiyi kişinin atlet kimi bedeni, iri gövdesi, bahalı maşını ve cemiyyetde mövqeyi olmalıdır. Bu qadınları asanlıqla ber-bezekle,şirin vedlerle aldatmaq olur.Hemişe baxımlı ve özüne inamlı Şirler sevgi-mehebbet meydanında hadiselerin filmlerdeki kimi inkişafını isteyir.

Qadın Qızlar:
Onunla eşq-mehebbet yaşamaq üçün gerek sağlam ve intellektual olasan. Bu qadınlar her menada maraqlıdırlar.Kişiyle oyunun bütün qaydalarını ela bilirler.Gencliyinde onlar gizli hisslerinden utanırlar ve büruze vermirler. İlk baxışdan buna aldanmaq lazım deyil.
Qadın Tereziler:
Onlar dünyadakı bütün kişilerin xoşuna gelmek arzusundadırlar.Onunla bir yerde olanda anlamaq olur ki, esl


[1] 2 >>

Şerhler:
arzuaze [OFF] (12.04.2014 / 11:50)
bugayamm duzdu
@Sensizlik_ [OFF] (02.08.2013 / 23:30)
Tamamile dogrudur,sir burcu
_bakili_baci_ [OFF] (31.08.2012 / 11:03)
oglaq iwinde ol.
»Bürclere aid ümumi her şey
»Qoroskop, Fal ve Burc
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7518 / 884