canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Burclerin sevdiyi cumleler

QOÇ

Canim menim. Ya men yeyerem senin o romantik, tevazökar, ince, anlayislı yumor duyğularını! Sen seçildindemi gönderildin bu dünyaya. Bir insan bu qeder mi düz, bu qeder mi proqramlı, bu qeder mi anlayisli ola biler .. Bu qoçlar var ya, IQ seviyyesi yüksek insanların bürcüdür. Dost insan, gözel insan. Insan kimi insan. Allah seni basimizdan, yanımızdan eskik etmesin. Yaxşı ki varsan! Allah her kese qoç kimi dostlar nesib etsin insallah. Bitanem, canım canım ...

Buğa

Ayy menim gözeller gözelim. Bu buğalar var ya dünya şirini, yer göy möcüzesi, sekermi seker insanlardır. Bal bunlar bal. Bunun söhbetine doyum olmaz. Sevimli, yaxşı yoldaş, yaxşı, yaxşı, yaxşı ,...... say say bitmez bunlar. Hetta bax yazmayayim dedim, amma dayanamayacagim ve sizinle de paylasacagim bu gerçegi. Bilirsinizmi ki sizler; "bir buğa bir dünyaya evezdir" ... Onlar sanli bürc aleminin, yere göye sigmaz, harkülade bürc qrupudur.

Ekizler

Halt etmis sene ikiüzlü deyenler. Onlar seni çekemiyorlar. Rahatlığı, her mühite uyğunlaşma saglayişın, praktik zekan ... Tebii biii ki qısqanarlar seni sekerim. Kim senin kimi qeder özüne inam sahibi olmağı istemez ki. Sen bunu heç bir zaman unutma ekizler - seni heyatin boyunca çeke bilmeyenler olacaqdır. Sen heç taxma o gözel başına onlara. Sen bürclerin en sevimlisisen. Adin ekizler amma, sen bidenesen.

Xerçeng

Allah seni yaratdı, melekleri niye yaratdı. Ya qazancdasım nedir bu zeriflik, karizma ... Sen maqnitsenmi nesen? Bir insan her girdigi mühitde bu qeder diqqeti celb etmeyi nece bacarar. Hem de heç bir sey bele serf etmeden. Yoxsa sen mükemmelliyin esl anlamını bilersenmi? Kim istemez anası xerçeng bürcü olsun, eri bir xerçeng bürcü olsun. Sen var ya olmazsa olmaz. Bürclerin baş tacı.

Aslan

Heyt bee .. gözümüzün şenliyi, könlümüzün nuru. Afet-dövran, mükemmel-i cihan. Aslanmı bu aslan. Senin qeder aynalarla barışıq olan var mi bu dünyada. Sen ki güzelligin simvolu, yer üzünün günesi. Senin bütün fallarında


[1] 2 3 >>

Şerhler:
Flor@ [OFF] (21.02.2014 / 14:10)
Halaldi ee eqreb hemise tekdir benzersizdir..
mawa1 [OFF] (19.04.2013 / 23:30)
Buga orjinal burcdu hec bir burcle muqayise oluna bilmez
*YeRaZkA* [OFF] (18.03.2013 / 22:37)
egreb duzdu N1 di
»Bürclere aid ümumi her şey
»Qoroskop, Fal ve Burc
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7518 / 887