canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Terk edilen burcler ne eder

Terk edilmiş Qoç

Terk edilen Qoç en qısa müddet erzinde özüne başqasını tapacaq. Bu sizi kederlendirmesin. Onun quruluşu beledir. Eger elaqeni siz bitirirsen Qoç derhal en şirin reftarını tutacaqdır. Meqsedi sizi yeniden elde edib ede bilmeyeceyini görmekdir.

Qoç ov sever.Ama elaqe bitdiyinde yeni bir zefer doğru yola çıkar.Onun yeni birini tapmaqda telesikçi davrandığını düşünüb eslinde sizi sevmemiş olduğunu sene bilersiniz. Amma bu yanlıştır.Sizi sevmişdir. Ancaq Qoç üçün bir elaqe qurtardıqda biter. Keçmişe takılmak menası yoxdur. İndi yeni keslerle tanış olma vaxtıdır.

Terk edilmiş Buğa

Esla imtina etmez. Sevdiyi şexsleri öz malı kimi düşüner. Eger terk eden sizsinizse, bütün rabite elaqelerini kopardığınıza emin olar ve esla yeniden birleşme ümidi vermeyin. Ayrılıq sonrası dost kalamayacağınız bir bürcdür.

Boğa'lar ikinci bir şans ümidiyle illerce gözleye biler. Sebrlidirler ve arzulaydıqları şeylere bağlılıqları çox derindir. Köhne sevgiliniz hele size aşiqse başqa heç kimle çıxmayacaq. Buna göre ya qeti ayrıldığınızı anlamasını temin edin, ya da sizinle elaqedar planlarından imtina Buğa dözün.

Terk edilmiş Ekizler

Terk edilen Ekizler heyatına davam eder amma sizinle elaqedar duyğularında zaman-zaman qabarma-çekilmelerde yaşayır. Size dost qalmağı teklif edib sonra soyuq bele davrana.

Ona deyer vermediğinizi hiss haqqınızda kiçik bir dedi-qodu başlada biler. Qeti olan budur ki, her kes ayrıldığınızı eşidecek. Bunu ilk izah eden o olacaq. Ekizler ayrıldıqdan sonra özünü en süretli toparlayan bürcdür. Sevgide hava olduğu üçün en qısa müddet erzinde yeni birini tapacaq.

Tek edilmiş Xerçeng

Mehz bu felaket demekdir. Eger yencek heqiqeten sevdiyse veziyyeti qebul etmez. Göz yaşları sel olub axarken otağında oturub şekilinizi baxar, mektublarınızı yeniden oxuyar. Falçılara gedib yeniden bir araya gelib gelemeyeceğinizi öyrenmeye qalxar.

Xarici görünüşü sakit ve soyuqqanlı olsa bele semimi yıxılmışdır. Sessiz telefonlar


[1] 2 3 >>

Şerhler:
K_Koval_ [OFF] (01.04.2016 / 23:59)
Oxatan düzdü
arzuaze [OFF] (12.04.2014 / 11:51)
men bugayamm AMA bir insani oz Malim kimi dusunmuremm
ugurumun_uguru [OFF] (29.03.2014 / 11:56)
oxatan burcu heqiqeten duzdu
»Bürclere aid ümumi her şey
»Qoroskop, Fal ve Burc
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7518 / 878