canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Burcler ve ewq

Koç burcu insanı entrikaları, özgür ve heyecanlı insanları sever. Aktif ve dışadönük bir yapısı vardır. Bir Koç ile birlikteyseniz eğer o'nunla birlikte geç saatlere kadar uykusuz kalmayı göze almanız gerekir. Onun heyecanına ve enerjisine yenik düşebilirsiniz.

Entellektüel kapasitesi de son derece yüksektir. Bu alandaki farklılıklar ona her zaman cazip gelmiştir.Tezcanlı ve ihtiraslı bir yapısı vardır. Ayrıca Koç burcu insanı aşk hayatında çok kıskanç olabileceği için, tamamen olmasa bile, partnerinin vaktinin büyük bir kısmını kendisine ayırmasını ister.

Koç kendinden bir şeyler istenmesinden, birlikte olduğu insana rehberlik etmekten, yön göstermekten ve akıl vermekten hoşlanır. Açık fikirlidir ve tavsiyelerde bulunmayı sever. Oldukça dürüst ve açık kalpli olduğu için, duygularını, fikirlerini eşiyle rahatlıkla ve samimiyetle paylaşır. Bir Koç ile ilişki içindeyseniz ve ilişkinize son vermek istiyorsanız bunun için en iyi yol O'na emirler vermeye ve domine etmeye çalışmaktır. Özellikle aşk hayatında koçlar bu tür yaklaşımlardan nefret eder. İkili ilişkilerde koçlar bu tarz yaklaşımları dinlemezler bile. Bağımsız bir ruh olan Koçlar güvenilir, sevince sadık kalabilen ve heyecan veren eşlerdir.
Boğa burcu insanı karşı cinse ilgi duysa bile bunu belli etmesi oldukça uzun zaman alabilir. Bİr boğa insanıyla birlikte olabilmek için sabırlı ve sakin olmayı öğrenmelisiniz.

Boğa ile ilişkide genellikle anlayışlı olmak karşı tarafa düşüyor. Bir Boğa birlikteliği başlatabilmek için, karşısındaki insanın açıkça O'nunla birlikte olmaktan zevk aldığını ifade etmesini bekler. Bir restaurantta verilen randevu, ortamın ve yemeklerin hoş olması, ilk aşamanın kolay ve olumlu geçmesinde önemli rol oynar. Evdeki buluşmalarda, güzel yemekler, değerli objeler, çiçekler ve mumlar, bir de romantik müzik, Boğa'nın derinden etkilenmesini sağlayacaktır. Boğalar lükse düşükündür. iradesi kuvvetlidir. Yaptığı esprilerle ortama neşe katmaya bayılır, arada iğneli espriler de


[1] 2 3 ... 5 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Bürclere aid ümumi her şey
»Qoroskop, Fal ve Burc
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7518 / 888