canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Burclerin internet dunyasi

QOÇ

Sevimli qoç bürcleri ümumiyyetle messengerden çıxçazlar. Qoç bürcü qadını messengerdan bir böyük er tapacağı xeyali ile yanıb alovlana dayansın. Bütün yoldaşlıq saytlarında qoç bürclerini görmek mümkündür. Dostluqları qüvvetlidir. Virtual dünyada xoşbext yuvanın hesreti içinde yanıb alovlanar. Qoç bürcü qadının messenger mesajında ''Meşğulam '' yazısını tez-tez gördüyümüz kimi, qoç bürcü kişisinin ne dinleyirem xüsusiyyetinde Polad-Menimle evlenersenmi? mahnısı tez-tez eşidiler.

BUĞA

Buga bürcü msnden çox lezzet almaz bunun yerine internetde nefes almadan pul qazanmanın yollarını axtarar.

EKİZLER

Ekizler bürcü ise Zodiakın en netperest bürcüdür. Varsa yoxsa forumlarda rep arxasında qaçan hemçinin sevilen sevimli bir bürcdür. Deyişendir söhbet otaqlarında bir gün psixoloq sonraki gün astrolog, şişirdib urolog bele ola biler.

XERÇENG

Eee artıq yorulduq bu bürcün romantik krizislerinden. Msn aleminin gözü en sulu zodiakın en pessimist bürcüdür. g0thic şekillerle avatarını bezeklerken, blogunda heyata hemişe bir üsyan, hamıya hemişe bir derd yanma havası içine düşmüşdür. Bir gün bu virtual xestelikden xilas olacağına inanar.

ŞİR

Tü tü tü maşallah. Sanal alemin real alemin en favorit bürcüdür. Aslan bürcünü googleda özünü axtararken, messenger mesajında özünü terifleyerken, messengerına öz özünü elave edib özünü izlerken tapa bilmeniz çox tebiidir. 24 saat messengeri açıq gezen her an biri özünü terifleyecek deye gözleyen bir bürcdür.

QIZ

Tipik vasvası qız virus proqramıyla her gün her saniye kompüterinin içini xaricini temizleyer. Şişirder kassanı açar elektirikli süpürgeyle içini temizleyer. Mesajını temizleyer siyahısını temizleyer elinde vileda çubuğuyla çatlaşar. Mesajlarında ümumiyyetle tez-tez derhal her vaxt ''Temizlik edirem geleceeeem' şeklinde qeribe şeyler yazar.

TEREZİ

En qıcıq bürcdür. Forumlarda enttellektual söhbetlere dalıb heyatın heqiqetinin virtual oluşundan behs edib maraqlı bir


[1] 2 >>

Şerhler:
*_jealous_* [OFF] (06.10.2015 / 09:12)
Şir..en yarali yerimdi))bu movzuda tamamile dogrudur
xeyal858 [OFF] (28.11.2012 / 02:57)
oxatan ama bawa duwmedim yazilari
»Bürclere aid ümumi her şey
»Qoroskop, Fal ve Burc
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7522 / 853