canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Burclere gore yuxularin sirri

Qoç - Bu bürcden olanlar üçün ağlın işlediyi real alem daha vacibdir,neinki huşsuz veziyyetde derin yuxu alemine dalmaq.Ona göre onlar gec yatıb tez oyana bilirler.Amma Qoçlar yuxunu ela yadda saxlayırlar, çünki onları ağlı hetta yuxudada işleyir.Olduğu kimi çin çıxan peyğemberlik yuxuları Qoçlara nadir halda nesib olur.

Buğa - Sağlam heyat terzi,sağlam qida ve sağlam yuxu- Buğalar üçün 3 esas heyat prinsipidir.Onlar özlerini ele
alıb,lazım olan meqamda yuxunu qova bilirler.Ancaq yuxusuz qalmaq bu bürce çox pis tesir edir.Onlar çox elvan, rengli ve şirin yuxular göre bilirler.Her bir yuxu konkret informasiya daşıyır ve çox vaxt bu melumat diger insanların,hetta bir esr evvel yaşamış ecdadların heyatı, fikirleri ile bağlı olur.

Ekizler - Bu ikili işare altında doğulanların yuxuları qatmaqarışıq olur.Onlar gümrah olsalar da yuxuya rahat getmirler,ağır nefes alırlar. Ekizler havada uçan informasiyanı özüne sanki sünger kimi hopdurur.Ancaq baş açmırlar ki,yuxu harada başlayıb,harada bitir.Axşam baxdıqları filmin ve ya yaşadıqları hadisenin tesiri ile qorxulu ve heyecanlı yuxu göre bilerler.Bezen yuxuda özlerini biraz deyişmiş formada kenardan görürler.Oyanandan sonra da özleri ile söhbeti şüur altında davam etdiren Ekizler çox derinliye varırlar.

Xerçeng - Yuxu dünyası Xerçeng üçün ikinci heyatdır.Onları gördüyü yuxunun altındakı mena,yozum heç maraqlandırmır.Sadece,sehi​rli,fantastic,yüngül ve simvollarla zengin alem xeyalperver Xerçenglere xoşdur.Böyüseler de qelben uşaq kimi qalan Xerçengler yuxularda uşaqlığındakı kimi oynayır,qaçır,özünü xoşbext hiss edir. Xerçengler yuxuda qorxarsa ve ya anlaşılmaz veziyyete düşerse,oyanır ve fikirleşir,göresen men bedheybeti öldürdüm, yoxsa o meni? Reallıqla yuxunu qarışdıran Xerçengler sırasında lunatikler çox olur.

Şir - Yuxu ile bağlı problemleri en çox Şirler daşıyır.Onlar yuxuda öle bilerler.Profilaktika meqsedile yuxuönce onlara masaj,vanna ve soyuq su içmek meslehetdir ki, orqanizm ağır yuxu


[1] 2 3 4 >>

Şerhler:
_aMouR_666 [OFF] (13.05.2021 / 01:17)
Əkizlər düzdü)
@NazRus@ [OFF] (28.10.2017 / 15:01)
Terezi duzdu
*_jealous_* [OFF] (06.10.2015 / 09:10)
Şir..dogrudu
»Bürclere aid ümumi her şey
»Qoroskop, Fal ve Burc
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7522 / 835