canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Üz şeklinizi xarakteriniz haqqında

Üz şeklinizi xarakteriniz haqqında melumat verdiyini bilir idinizmi?
Gözler, burun, dodaqlar nece bir insan olduğunuz haqqında meslehetler verir. Bu mövzu haqqında melumat elde etmeniz insanları tanıma mövzusunda size kömek ede biler.

Alın

İnsanların düşüncelerini inkişaf etdirme üsulu haqqında melumat verir. Geniş alın- güclü bir texeyyül ve intellektual şexsiyyet quruluşunu ifade edir. Dar alın ise adamın diqqetli, zamanlamaya ehemiyyet veren, riyazi qabiliyyetleri qüvvetli biri olduğunu izah edir. Donqar bir alına sahib kesler ise teşebbüs sahibi, uyğun ve paylaşımçı olaraq qebul edilir.

Gözler

Heyata baxışını ve stres qarşısındakı davranış şeklini izah edir. Çuxur gözlü kesler ciddi ve sirrli olarken,gözleri yaxın olanlar vasvası, qerarlı ve detalçı şexsiyyet quruluşuna sahib olurlar.Böyük gözler- açıq sözlülüğü, nezaketliliyi ve sözüne etibarlılığı, kiçik gözler ise diqqetini asan cemlemeyi ve qapalılığı ifade edir. Aşağı gözlü kesler heyata optimist baxmağı sevmezken, partlaq göz şekline sahib olanlar heyata qarşı hevesli ve küseyen olurlar.

Burun

İş heyatındakı seçimleri ve pul mövzusuna baxışı ifade edir. Geniş burun- iş heyatında özüne güvenen ve ictimai quruluşu, dar burun- idareçiliyi ve zemanetçiliyi, böyük burun- idealistliyi ve lider olma isteyini, aşağı eyilmiş burun- insanlarla yaxşı ünsiyyet qura bilme qabiliyyetini, yumru ve şiş burun ise pul mövzusunda müveffeqiyyeti ve qenaet düşkünlüyünü gösterir.

Dodaqlar

lduğunu ve cinsi heyatını geniş texeyyülle renglendire bileceyini, ince dodaqlar- az ve öz danışmağı, ehtirası ve mühafizekarlığı ifade edir. Heddinden artıq böyük alt dodaq ise adamın tenbel ve zövqe düşkün olduğunu izah edir.Çene

Özünü müdafie etme üsulunu ve tecavüzkarlıq seviyyesini teyin edir. Geniş çene- avtoritarlığı, merhemetsizliyi ve enerjini, iti çene- tez esebileşen olduğunuzu gösterir. İkiye ayrılmış çene- qerarsızlığı ,yumru çene- enerjililiyi ve canlılığı, ireliye doğru çıxıq çene-


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7225 / 1341