canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
15 deqiqelik SEVGI....

15 deqiqelik SEVGI....

Gözel seher...yeni gün doğur...ve gözel külek esir....geceni yatmayıb güneşin çıxmasını izlemek...yene tek otaq..yene elimde fırça, yene öz xeyalımda seninle yaşayıram...çox qızı tanısam da sen tamam ferqlisen..başa düşürem ki bu gün bizim heyatımızda tamam başqa cür olacaq..deqiqelerimiz...öten saniyeler....xeyalımda başlayıram seni yaratmağa...ve sen yene fikirlisen..sanki saxta gülüşlerden bezir.

.. çekdiyim ne mavi göz ne de ki yaşıl gözdür...sadece menalı ve bir az da qemli göz ...sen mene baxırsan ...ve fırçam özümden aslı olmayaraq çekir seni..uzun gözel saçın....üzünün ağ olması... gülüşünü çekirem sanki gülüşün bir çox şeyi yuyub aparır...ve elim dayanır ...çünki maraqlı tebessüm yaranır sifetinde...sifetin gülür ancaq gözlerin yene....ve yene bizim musiqimiz başlayır...lunnaya sonata...yene gözel reqsimiz..

.. resmin qutarması bizim dünyamızın başlanğıcına işaredir...ancaq...ancaq senin gözlerinden yene yaş axır...ve ellerim esir ...çeke bilmirem...bu qeder yaxın olarken seni itirmek meni deli edir...ve yene sen itirsen...ancaq bilirem ki bu gun senin yaddaşında ebedi olaraq qalacaq...15 deqiqelik gözel sevgimiz bizi yeniden qovuşduracaq... onu bilirem.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6810 / 1205