canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
sevgi

bana senın mınıcık gulusunun verdıgı mutlulugu vren tek sey yıne senın tebessumun ama sımdı anlamadıgın sey su,senın ıcın yapmaya calıstıgım bagımsız mutlu olabılmeyı basarmandı,benım yerımı bır baskasıyla doldurmaya calıstıkca senı mutlu eden ne varsa hepsı değişecek.bır gun uyandıgında eger aklından gecmıyorsam,bana neyın değiştıgını soylemenı beklerım,egr soyleyecek bısey yok dersen ben nasıl konusmaya devam edebılırım soylermısın?........!!!

.


Şerhler:
Aniki [OFF] (24.03.2012 / 03:53)
Sen niye belesen?
asporyan [OFF] (28.12.2011 / 07:53)
Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim. Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim..? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda. Sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk...Kalbime henüz söylemedim gittiğini. Öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum. Seni hala benimle biliyor ve seviyor ama ben kalbime ilk defa yalan söylüyorum.
Gittin...se...vdamın öksüzl&uu
asporyan [OFF] (06.12.2011 / 02:49)
Bazen çok Aptal olduğumu düşünüyorum. Alt tarafı bana 'Seni hiç bırakmıcam' demişti galiba onu yanlış anladım.. Bırakıp gittiğine göre aslında öyle demek istemedi belki de benimle dalga geçti.. Kimseye kızmıyorum yanlış anlamayın kendime kızıyorum nasıl oldu da bi lafı bu kadar ters anlayabildim kendimi aptal gibi hissediyorum.. Herkes akıllı, güzel, anlayışlı bir sevgilisi olsun ister demek ki be...n ona yetmedim, eksik geldim. Oysa b
»Sevgi Mesajları
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6868 / 1358