canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Yaw ferqine gore sevginiz...

Hemyashid: -Sizin esas dayaginiz sebr, sebr, yene de sebrdir. Chunki ikiniz de bir boyuyursunuz. Bu sevgi munasibeti ekiz tayla birge heyata benzeyir. Ekser hallarda sonu ayriliq olur. Eger aile qurulubsa, onda xilas yolu daha chox umumi maraqlar, ish birliyi tapmaqdir.

1-2 yash ferqi: -Size ancaq hesed aparmaq olar. Chunki en ideal yash heddindesiniz. Eger ustelik qarshi terefe hormet edib, onu her kesden ustun tutsaniz, tam harmoniya ve uzunomurlu nikaha nail ola bilersiniz.

3 yash ferqi: -Sizi chetin sinaqlar gozleyir. Problemleri bir-biriniz uchun ozunuz yaradirsiniz. Birgeliyiniz reqabet ve heyatda neyese nail olmaq uzerinde qurulub. Ele buna gore de bu nikah chox stabil olur.

4 yash ferqi: -Sizi bextigetiren hesab etmek olar. Bu munasibetler ugurlu ve sabitdir.

5 yash ferqi: -"Qanichen" aravuran. Biri aparici olacaq, digeri tabeci. Eger her ikisi oz rolundan razi qalsa, problemler de az olacaq. Yox, eger ne vaxtsa kimse boyunduruqda qalmaqdan bezib, usyan etse, onda chox agir sonluq ola biler. Bu nikahi dagitmaq da chetin olacaq, davam etdirmek de...

6 yash ferq: -Birge kechen il muxtelif sinaqlar, tecrubelerle bol olacaq. Guzeshte getmekden imtina, aci ayriliga getirib chixaracaq.

7 yash ferqi: -Sirli muemmali birlikdir. 7 mistik reqemdir. Yalan ve heqiqetin mubarizesi gedecek. Bir-birinize ne qeder yalan deseniz de, herden xoshagelmez ishler bash verse de ayrilmaq istemeyeceksiniz. Chunki bir yerde xoshbextliyinizi tapmisiniz.

8 yash ferqi: -Chox mesehetli, maraqli ve ugurlu yash heddidir. Bar veren ailenin sahibi olacaqsiniz.

Eger Sizin telfon Modeliznize uyqun AntiVirus burda yoxdusa Ashaqdaki Duymeye Tikle ve Size lazim olani Oraya yazin

10 yash ferqi: -Sizden fasilesiz olaraq tekminleshme, oz uzerinizde ishlemek ve sebr teleb olunur. Biryerde heyat surmek uchun cehd edin, chetinliklere sine gerin ve ozunuze subut edin ki, 10 yash ferqli insanla xoshbextliye chatmaq heyatin mocuzesidir

11-12 yash frrqi: -Bu yash heddi


[1] 2 >>

Şerhler:
umidsizheyat [OFF] (19.12.2011 / 00:56)
7 ferq inwallah sonadek olar
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7219 / 903