canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Cennete ilk daxil olacaq qadın...

Hezreti Fatimeyi Zehra bir gün atası peyğemberimiz Mehemmed (s.a.s) yanina gelib dedi: Ata cennete ilk olaraq qadınlardan kim girecek? Peyğemberimiz : Filan mehellede bir qadin var.O qadın cennete ilk girecek
qadındır,buyurdular. Hezreti Fatime çox maraqlanmışdı. Mendendenmi evvel girecek ata? - deye soruşdu. Hezreti Peyğemberimiz: Senden de evvel girecek. Isteyirsen get bir tanış ol dedi. Hemde onu ne üçün ilk cennete giren qadın olacağını buyurduqlarınıda öyrenersen.

Çox maraqlanan HZ.Fatime bir gün hemin qadının evini axtara-axtara gelib tapır ve qapını döyür. İçeriden qoca bir qadın sesi esidildi: Kimdir?deye soruşdu. HZ.Fatime özünü tanıdıb görüşmek istediyini söyleyende qadın : -Canim sene qurban ey Allah Resulunun qızı seninle görüşmeyi çox isteyirdim lakin bayıra çıxmadığım üçün ziyaretinize gele bilmirdim.Heyat yoldaşımdan icaze almayınca sizi içeri ala bilmerem üzr isteyirem canım sene qurban.Sabah inşAllah gelersiniz ve mende yoldaşımdan icaze alaram gorüşerik dedi.

HZ.Fatime sağollaşıb geri döndü,qadın da axşam eri gelende meseleni başa salıb icaze aldı.Ikinci gün qadınla görüşeceyine emin olan HZ.Fatime yanında Hz Heseni"de götürüb gelir.Qapını döyür ve geldiyini bildirir.Qadın HZ.Fatimenin yanındakı uşağı görüb deyir: Üzr isteyirem men erimden yalnız sizin üçün izn almışdim,isteyirsiniz siz girin uşaq bayırda gözlesin.Yada erimden uşaq üçünde icaze alaram sabah birlikde gelersiniz.HZ.Fatime geri dönüb sabahı gözledi.Sabah yanında birde HZ.Hüseyn'ide getirdi ve yene heminki kimi geri döndü.

Qadın erinden üçünede icaze aldı ve HZ Fatimeni gözlemeye başladı.4-cü gün Hz.Fatime uşaqlarla birge qadının evine geldi ve içeri daxil olub salamlaşdı.Baxıb gördü ki,qapının arxasından danışan yaşlı qadin gözel ve yaraşıqlı bir xanımdı.Hz.Fatime teeccüblenib soruşdu:Menimle danışarken sesiniz çox yaşlı qadın sesiydi indi ise tam eksine. Qadin cavab verdi:Sizinle danışarken sesim bayıra çıxırdı,yad kişiler eşitmesin ve günaha batmayım deye ağzıma bir daş


[1] 2 >>

Şerhler:
gulina [OFF] (11.01.2012 / 10:19)
indi icazeni qadinlar verir
simple-n [OFF] (07.01.2012 / 21:27)
Her kesin imani ozu ucundu.burdaki oglanlar da qizlardan geri qalmir.her kes oz eybine baxsa gunahi olan qalmaz..
Sehra_aslani [OFF] (07.01.2012 / 19:14)
Bele cixdiki bu chatdaki qizdarin hamisi cehennemlikdi.
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7217 / 1012