canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Seven men olmuşdum sen yox

Varlığınla yoxluğun arasında qalmayacağam artıq, yalnız olmayacagam. Sensiz qalma ehtimalı olmayacaq . Belke de bir neçe setir arasında unudulacaqsan bir müddet sonra. Eslinde sevinmeliyem senin gedişine. Artıq alışmalıyam sensizliye, dönmemezliyine alışmalıyam unutmalıyam. Seni heç tanımamış kimi heyatımı davam etdirmeliyem.

Sensiz yeniden sevmeyi - sevilmeyi öyrenmeliyem. Sensiz heyatın gözelliklerini öyrenmeliyem.. Yaşaıgım her sehifeden seni qopardıb uzaqlaşan her addımımla hebs etmeliyem bu xatireler küçesinde. Qopan teqvim yarpaqları kimi sensiz keçen günleri saymamalıyam, mende yoxluğunun acılıgımı unutmalıyam artıq. Her yeni gün seni mene getirmedi deye üsyan etmemeliyem. Sensizliyi artıq qebul etmeye çalışıram hardasa haqq da verirem .
Bu setirlerle böyümeye başlamalıyam, seni ve sevgi acısını unutmaq üçün. Sen heç bilmirdin ne qeder sevilirsen.İçimde bogdugum sevginin acısını sen her gedende çekdim susaraq. Artıq yeni bir heyata başlamam lazım, yaşamadıgım esl sevgini yaşamam lazım. İlk defe sensiz sevginin ne oldugunu bilmek isteyirem


Şerhler:
--Damla-- [OFF] (01.02.2012 / 22:04)
cox gozel hekayedir
Lemond_22 [OFF] (01.02.2012 / 00:07)
Maraqli hekaye idi
Corni_Pantera [OFF] (31.01.2012 / 23:01)
Ve Belece Heyat Davam Edir!!
»Sevgi Mesajları
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6874 / 1264