canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
YALANCI....

Sevginin de min bir növü var. Gelin bezilerini nezerden keçirek…

Özüne Aşiq Sevgili


Hemişe özünü düşüner. Müveffeqiyyet ve qabiliyyetlerini şişirder. Xüsusi ve tek olduğuna inanar. İnsanları istismar eder, öz menfeetleri üçün başqalarını istifade etmekden çekinmez

Şübheçi Aşiq Sevgili


Temkinlidir. Duyğu ve düşüncelerini paylaşmaz. Qısqancdır, hemişe aldadıldığı düşüncesine qapılar. Her sözün arxasında başqa sebebler axtarar. Küseyendir.
Yalançı Aşiq Sevgili


Mesuliyyetsizdir. İşlediyi heç bir işde stabillik göstermez. Cemiyyet qaydalarına uymaz. Qız qaçıranlar, tecavüz edenler, qadın döyenler ümumiyyetle bunlar arasından çıxar. Maliyye öhdeçiliklerini yerine yetirmez. Peşmanlıq duyğusu yaşamaz.

Oyunçu Aşiq Sevgili


Duyğuları sethidir ve süretle deyişer. Maraq merkezi olmadığı veziyyetlerde narahatdır. Diqqet çekmek üçün xarici görünüşüne diqqet gösterer. Hereketleri şişirdilmişdir.

Deyişken Aşiq Sevgili


Özünü idare ede bilmez. Bir gün sevdiyine heddinden artıq deyer verer, sabahısı günü yerin dibine batırar. Ani hereketleri vardır, heddinden artıq pul xercleye biler.

Qaydaçı Aşiq Sevgili


Qaydalar ile yaşar. Mükemmeliyetçidir. Özünü işinde müveffeqiyyetli olmağa vermişdir. Planlı proqramlıdır. Standartları çox yüksek olduğu üçün proyektleri yarımçıq qalar.

Asılı Aşiq Sevgili


Tek başına qerar vere bilmez. Her vaxt başqalarının öyüdlerini dinler. Mesuliyyet ala bilmez. Tek qalmaqdan qorxar. Bir elaqesi bitince derhal yeni bir elaqe axtarışına keçer.

Utancaq Aşiq Sevgili


Sevgini tapmaqda çetinlik çeker, çünki bunun üçün sey xercleye bilmez. Platonik eşqler yaşar ve tek qalar. perestişkarımızdır.

Bes siz hansı tip sevgilisiniz?


Fikirlerinizi bildirmeyi unutmayın !!!


Şerhler:
cvbya [OFF] (27.07.2014 / 14:48)
Özünə aşiq sevqili
»Sevgi Hekayeleri
»Sevgi Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7518 / 884