canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Bagishla (esl sevgi hekayesi)

Yağışlı bir günde tanış olmuşdular. Oğlan onu çox sevirdi, ancaq qız onu heç cüre başa düşmek istemirdi. Bir gün balaca bir sehv üstünde küsürler.
Oğlan ele bilirdi ki, barışarlar. Hardan bilerdi ki, qız onu bağışlamıyacaq. Oğlan zeng edib üzr istemek isteyende ... qız onunla danışmaq istemediyini bildirdi.
Amma oğlan bunu heç istemirdi. Çünki onu çox sevirdi. Oğlanın onu ne qeder sevdiyini qız ağlına bele getirmezdi.
Bir gün oğlan zeng edib ondan barışmasını istedi, ama qız onu yene bağışlamadı. Oğlan onunla görüşüb her şeyi hell etmek isterken... qız razılaşdı.
Oğlan çox sevindi, ama hardan bileydi qız bu görüşe 3 şert qoyacaq. Nehayet qız oğlana şertlerini bildirdi:
1)Gelmeyeceksen dalımca
2)Meni birde görmeyeceksen
3)Zeng etmeyeceksen
Oğlan birinci razılaşmaq istemedi. “Onda bir daha üzünü görmeyib sesini eşitmeyessen” dedi qız. Oğlan çıxılmaz veziyyetde qaldı ve razılaşdı.

Düşündü belke könlünü ala bildim. “Son görüş ilk görüş ola biler” deye... ancaq hardan bileydi ki, o son görüş günü onun heyatının son günü olacaq. Oğlan çox düşünüb daşındı ve o görüşe getmeyi qerara aldı.
Seher açıldı, yeni bir gün başlayırdı. Oğlan çox sevincliydi. Bir vereq götürüb son sözlerini yazdı. Eger qız onunla barışmağı qebul etmese bu vereqi ona verecekdi.
Vereqde: “Seninle ilk defe görüşdüyümüz gün doğum günüm oldu, ölüm günüm ise sen meni terk etdiyin gün olacaq. Bağışla!!!” yazdı. Oğlan evden çıxdı, gül dükanına getdi ve bir eded qızılgül aldı. Hazırlıqlarını gördü ve görüş yerine üz tutdu.
Nehayet 39 günlük hesret sona çatdı. Oğlan qızla görüşdü. Ve ilk görüşdükleri yere getmeyi qerara aldılar. Oğlan barışacaqlarına ümid edirdi. Sahile çatanda oturub bir yerde son söhbetlerini etdiler. Oğlan qızın elinden tutub onu bağışlamasını istedi, lakin qız heç bir söz demedi.

Bir az gezib dolaşdılar, oğlan yene barışaq dedi, qızdan ses çıxmadı. Oğlan her şeyi anlamışdı, son görüş olduğunu bilmişdi. Oğlan qızın ellerini tutub son sözlerini demesini


[1] 2 >>

Şerhler:
Qanadsiz_meley [OFF] (29.11.2015 / 15:15)
off ya ((((
inci2505 [OFF] (05.02.2015 / 10:52)
Ay da ne pis qutarip sonu ağladimee resmen((((
Senemsuna [OFF] (15.02.2014 / 02:11)
Belkede bu gun menimde Ölum günum olacaq
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6790 / 1473