canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Bir gün biterken, men de onda biteceyem

Bir gün biterken, men de onda biteceyem. Gecenin teqdim etdiklerine toxunmadan, emanet etdiyim gözyaşım, yene yastığımda bir sirr kimi qalacaq.
Sessiz qışqırığıma acıqca, qağayılar sesler sovuracaq. Sen içimde böyüyerken, yene dalğalar sahile köpükler sovuracaq.
Ay ile güneş gizlenpaç oynayacaq, bir quş qonacaq, gözlerimi bağlayınca dodaqlarım terpenecek, men daha dileyimi açmadan uğur uçacaq.

Men sabahlara gözlerimi bağlayarken susacağam ve men yene susacağam.
Aynada gördüyüm üz sirrini itirecek, amma men yene anlamayacağam. O vaxt ters düz edeceyem bütün sirleri ve sonra sirlere qarışacağam. Bilinmeyenin bilinene qarşı meğlubiyyetini göreceyem.
Yene ağ baxacaq, qara qehqehe çekecek.

Ümidler cücerecek tumurcuq olub meyve verecek. Bir ürek uçmaq isteyecek, qanadları çırpacaq qefese, yaralanacaq ve yanayacaq. Bir qarışqa ağzında su daşıyacaq, ateş tüstü izi buraxacaq ardında. Su, yolunu taparken yene men susacağam.

Xeyal ederken her gece seni, seni anlamadım. Gözleyerken bitdim, biterken itdim. Getdim.
Payızdan sonra neçe bahar var ki, saya bilmedim... Qış... Bitdi... Mövsüm bitdi... Yaz getdi... Yağış yağdı, şimşek çaxdı, göy guruldadı göy qurşağı çıxdı. Dilekler tutdum qaçdım, qaçdım, qaçdım... Altından keçe bilmedim, göy qurşağı itdi. Yene de çare tapa bilmedim.

Mahnılar qoydun önüme, men baxarken sen içinden seçdin, "Gedirem" deye bir mahnı doladın diline. "Çıxıb gedirem"-dedin. Bir şey götürmeden, bir şey vermeden, işığı sönmeden, seheri qatdın önüne, geceni buraxdın mene çıxıb getdin.

Zaman axacaq, zaman dayanacaq, amma sen qalacaqsan. Gün geceni boşayacaq, ay ulduza acıqca çıxmayacaq, amma sen qalacaqsan. Teqvim yarpaqları ağac yarpaqları ile yarışacaq, qazanılacaq, itirilecek, amma sen qalacaqsan.

Arı bal edecek, bal tükenecek arı yox olacaq, amma sen qalacaqsan. Men gedeceyem, men bir gün gedeceyem, amma sen mende hemişe qalacaqsan BIRDENEM........


Şerhler:
Lemond_22 [OFF] (01.03.2012 / 11:12)
Maraqli idi,,,,
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6790 / 1481