canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Bir Sevgi Romani:((

Onunla bax ele bu saytda, Canim.az-da tanış olmuşduq. Ilk günleri email yazırdıq bir-birimize daha sonar MSN-e keçdik. Her gün danışırdıq. Günler keçdikce dahada bir-birimize öyreşirdik. O qeder semimi idik ki, bir-birimize istediyimiz sualları verirdik ve semimide cavablar verirdik.Günlerimiz bax bele super keçirdi.Sanki internete bir-birimiz üçün girirdik.O her gününü mene serf edirdi, mende evde olmadığım anlarda harda internet klub tapsaydım girib baxırdım o MSN-dedirmi deye.Bax belece çox bağlanmışdıq bir-birimize.İnternet olmuşdu bizi bir-birimize bağlayan tek vasite.
Günler keçdikce daha çox bağlanırdıq bir-birimize, o qeder danışırdiq ki, artıq bir-birimizin sevdiyi ve sevmediyi rengi, heyvanı, musiqini, geyimi ve her şeyi bilirdik.
Artıq ele bir seviyyeye gelmişdik ki, hisslerimizi bildirmek üçün internet bize kifayet etmirdi. Sevirdik bir-birimizi delicesine. Sevirdik bir-birimizi görmeden.Onsuz keçen her saniyem darıxdırıcı idi mene her vaxtımda internete girib onunla danışmaq arzusu ile alışıb-yanırdım.
Her defe ona görüşmek teklif etsemde o razı olmurdu, çekinirdi sanki onu engelleyyen bir şey vardı.Sanki o buna hazır deyildi.Şeklini bele mene göndermirdi.Bu hallar ümidlerimi qırırdı amma bütün bunlara baxmayaq sevirdim onu deli kimi.
4 ay keçırdı tanışlığımızdan, amma biz sanki 40 ildir tanıyırıq bir-birimizi.Onu 1 anlıq görmek, üzündeki tebessümü, gözlerindeki sevgini görmek üçün alışıb yanırdım.Hergün onu nece sevdiyimi artıq görüşmeyimizin vaxtı geldiyini ona defelerle deyirdim.Her defesinde bir behane eden o, artıq özüde başa düşürdü ki, biz görüşmeliyik.
Bir vaxt müeyyen etdik ve görüşdük.Onu ilk gördüyümde inanmamışdım bu qızın o olacağına.Çox gözel qız idi.Sarışın, mavi gözleri ve uzun düz saçları var idi.Bİlmirem belkede sevgiden idi amma o indiye qeder gördüyüm en gözel qız idi.Ağlımada gelmirdi ki, internetde bele gözel qızlar oturur.
Bir kafede oturduq uzun-uzun söhbet eledik.O, çox utanırdı, sanki ilk defedir meni tanıyır,


[1] 2 3 >>

Şerhler:
Only_For_Me [OFF] (19.06.2012 / 08:42)
Fikirlere gore cox saolun ))
meek [OFF] (03.04.2012 / 01:30)
cetindi.ancaq bunu dye bilerem
ilianorA [OFF] (02.04.2012 / 17:15)
mence nece olur olsun heqiqet daha yaxwidi.ona gorede taniwliga bawlayanda munasibetler bu hedde catmamiw oz haqqinda vacib olanlari qarwindakinin bilmesi vacibdi.
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6799 / 1560