canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
sevgi

Gunun birinde bir Cicekle su karsilasir ve arkadas olurlar. Ilk onceleri guzel bir arkadaslik olarak devam eder birliktelikleri,tabii zaman lazimdir bir-birlerini tanimak icin. Gel zaman,git zaman Cicek o kadar mutlu olur ki,mutluluktan ici icine sigmaz artik ve anlar ki,suya a$ik olmustur. Ilk kez a$ik olan Cicek etrafa kokular sacar, "sirf senin hatirin icin ey su"diye...
Oyle zaman gelir ki,artik su da icinde Ciceye karsi birseyler hissetmeye baslamistir. Zanneder ki,Ciceye a$iktir ama su da ilk defa a$ik oluyordu. Gunler ve aylar birbirini kovalar Cicek acaba "su beni seviyor mu?"diye dusunmeye baslar. Cunki su pek ilgilenmez Cicekle... Halbuki Cicek aliskin deyildir boyle bir sevgiye ve dayanamaz. Cicek suya "seni seviyorum"der. Su,"ben de seni seviyorum"der. Aradan zaman gecer ve Cicek yine "seni seviyorum"der. Su,yine"ben de"der. Cicek sabirlidir bekler,bekler,bekler.
Artik oyle bir duruma gelir ki,Cicek koku sacamaz etrafa ve son kez suya"seni seviyorum"der. Su da ona "soyledim ya ben de seni seviyorum."der. Ve gun gelir Cicek yataklara duser,rengi solmus,cehresi sararmistir Ciceyin. Su da basinda bekler Ciceyin,yardimci olmak icin sevdiyine. Bellidir ki,artik Cicek olecektir ve son kez zorlukla basini dondurerek Cicek suya der ki,"seni ben gercekten seviyorum"cok huzunlenir su bu durum karsisinda ve bir doktor cagirir nedir sorun diye. Doktor gelir ve muayine eder Ciceyi. Sonra soyle der doktor:"hastanin durumu umitsiz artik elimizden birsey gelmez." Su merak eder sevgilisinin olumune sebep olan hastalik nedir ve sorar doktora. Doktor soyle bir bakar suya ve der ki: "Ciceyin bir hastaligi yok dostum... Cicek sadece susuz kalmis,olumu onun icin"der ve anlamistir artik su,sevgiliye sadece "seni seviyorum"demek yetmemekdir.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6799 / 1568