canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Bir proqramistin sevgi mektubu

Ezizim... Artıq içimde saxladığım duyğuları unzip etmeyimin vaxtı gelib çatdı. Seni ramının götüre bilmeyeceyi qeder çox sevirem. Sene qarşı bütün protectlerim disable veziyyetdedir. Seni ilk gördüyüm anda formatlandım. Bütün cachelerim dayandı, shadow ramlarla ayaq üste dayanıram.

Mene ele bir sistem transfer etdin ki, heç bir emr artıq meni senden ayıra bilmez. Senden başqa her şey menim üçün bad command or file namedir. Seninle çoxlu mühitler de daxil olaraq, her mühitde xoşbext ola bileceyemi bilirem. Senin megahertzin meni de odlayır. Baxışların meni derinden scan edir.

Sene çox güvenirem, bu mektubumu başqasına forward etmeyeceyini de çox yaxşı bilirem. Men, seninle evlenmek isteyirem. Seninle xoşbext bir şebeke meydana getirmek isteyirem. TCP/IP netBEUI, IPX/SPX her cür protokolda uyğunlaşırıq seninle, istediyin zaman şebekeni Microsoft şebekeleri üçün elave ede bilerik. Bilirem, sen menden olduqca cavansan, amma tanışım yaxşı bir techizatçı var, özümü senin üçün upgrade etdire bilerem.

Evlenmemişden evvel DR NORTON 'dan görüş istedim. İkimiz de ağıllı bir virusdan keçeceyik. Maraqlanma, heç bilmediyim llisensiyasız softwarelerle elaqem olmadı. Senin üçün hardware daş kimi deyirler, ancaq bilirsen ki, menim üçün software gözelliyi hardware gözelliyinden qabaqda gelir.

Sevgim menim, seninle biz çox DVDler seyr edeceyik. Sene evlilik il dönümünde 24 süretli rewritable DVD alacam. Çehrayı masamızda , içinde hard disklerimiz olacaq. Tetillerimizde ikimiz de bir windows seyyahı olacağıq. Daha sonra da ver elini internet. Sene gözel görünmek üçün ele çox çalışacağam ki, üç hefte sonra qarşına iyirmi bir inch plazma ekran kimi çıxacağam. Ondan sonra istesen meni divarına bele asa bilersen.



Axşamları dizlerinin üzerinde notebook kimi yatacağam. Esla yuxu rejimine keçmeyeceyem.

Sevgilim menim....

Biz seninle işıqları söndürüb qucaqlarımızda klaviatura seherlere qeder chat edeceyik. Ancaq ilk illerde senden bir az qenaetli olmağını


[1] 2 >>

Şerhler:
Mashinka [OFF] (14.04.2012 / 14:09)
Siz bu smsleri sevgilinize gonderseniz o deqiqe he cavabi alacaqsiz.Bu cure sms hele hech kim yazmayib.Evrika
»Sevgi Mesajları
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6885 / 1803