canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevgilinize aldatdığınızı demeyin yolları

Çox zaman sevgililerimize xeyanet edirik. Bunu bir anlıqda olsa edirik. Sonra ise acısını çekirik. En pisi ise bunu kimlerinse bilmesidir. Çünki sevgilinizin qulağına çatdıqda bu ona pis tesir eder. En yaxşısı her şeyi özünüzün etiraf etmesidir. Eger siz sevgilinize onu aldatdığınızı deseniz, elbette ki, münasibetimiz sona çata biler. Lakin eger siz eminsenizse ki, birde bele iş görmeyeceksiniz, onda bu haqda ona ümumiyyetle heç ne demeyin. Yox eger özünüzü günahkar hiss edirsinizse, onda etiraf edin, amma ona söz verin ki, birde bu tekrarlanmayacaq. Esas bunu ona deyerken düzgün vaxt seçmekdir. Ona bunu stressli olduğu, hirsli olduğu bir vaxtda demeyin. Ve ya bunu ona demeden evvel onun üçün romantik şam yemeyi hazırlamaq, kinoya aparmaq ve s. düzgün deyil. Bunları sonraya saxlayın. Çünki bunu dedikden sonra onun könlünü almalısınız. En yaxşısı ona bunu uzun zamandan sonra deyin. İzah edin ki, çoxdan olmuşdu ve s.
Söhbete başlamadan evvel ona onu sevdiyinizi, sonra bir sehv etdiyinizi ve bunu heç vaxt tekrar etmeyeceyinizi deyin. Bu arada ona her şeyi danışmağada ehtiyac yoxdur . Bunun sadece fiziki bir münasibet olduğunu bildirin. Birazda gözyaşı heç pis olmaz. Bundan sonra ise özünüzü onun qarşısında doğrultmalısınız. Qadınlar ise aldatdıqda çalışın bunu ona heç demeyin. Çünki kişiler xeyaneti bağışlamır.


Şerhler:
sevgiaxtaran [OFF] (02.04.2015 / 17:57)
Bune sozdur qadinlar siz altadiqda hec kime demeyin.Bunu gedib oz arvadiva oz baciva deyersen ki anam bacim heyat yoldasim meni altadiqda mene demiyesen.Bu yazi tam biqeyretlikdir.Namuslu ismetli qadin ne oz erine xeyanet eder nede bunu kimseden gizletmeye ehtiyac duyar
*The_only_deep* [OFF] (21.04.2012 / 14:46)
kiminse isine komek olursa lap yaxsi amma bize lazim deyil
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7195 / 1211