canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Buda "Yeni" bir sualim. Cox qeliz cetindi. Tapana

2 en yaxin dostunuzu fikirlewin hansiki heckim sizincun onnarin yerin vermez.. Ve bu 2 dostunuz kusuluduler bir birlerinden pis inciyibler hec kim onnari bariwdira bilmir siz bele bariwdira bilmemisiniz onlari bu vaxta qeder. bir dagliq yerde ucurumun kenarindasiniz orda 2 agac yerde 3 dene zencir 1 dene kohne nece ilin kitabi ( kitabin adi ne haqqda olduqu onemli deil sadece kitabdi) ve birdeki 1dene yarali goyercin var 2dene yarasi var. Siz indi burda ele bir cumle iwledinki ele bir hereket eliyinki o dostlariviz hansiki hec kimin bariwdira bilmediyi dostlariviz bir birleriynen hecne olmamiw kimi her weyi unudub dostluqlarina davam etsinner ve size oz tewekkurlerini bildirsinler bele bir iwe sebebkar olduqunuzcun..
DiQQET: burda ele bir sef ede bilersizki dostlar birbirleriyle bariwar ve sizden kuser. Diqqetli olun cawdirici, olduqca qeliz sualdi.
Ugurlar size..


Şerhler:
eka_111 [OFF] (18.04.2012 / 00:19)
mendede ele doslar vardi chagirdim kafeye 50-50 vurduq chixanda qardas deye biri birni yalayirlardi. orda kitab quw yox 1dene 750lik araq olsa bariwarlar olar.. hihi
Sevgisizurek@ [OFF] (16.04.2012 / 14:55)
Yazilan serhlerda mena var yeni uygun gelir onlarda duz deyilse cvbini yazinda
*_PrisTuPniK_* [OFF] (16.04.2012 / 01:31)
Yox duz deil.! Inanmiramki bu suali tapan olsun bu suali cox yerde dimiwem tapan olmuyub. Kankret cavabi istemiyun. Orda 2-3 kelme ele soz diyirki ya o iki dost bariwmalidilar ya ozderin oldurmelidiler yada seni. Ama onuda diyimki yawamag wirindi olmey istirem dimey ne qeder asand olsada. Ta bunnan artig ne komey eliyimki..
»Letifeler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6997 / 811