canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Kişiler niye evlenir?

1. Qadın üçün münasibetlerin statusu zamanla heqiqeten ehemiyyetli ola biler. Sebebler çoxdur. En yayılmışlar – uşağ dünyaya getirmek arzusu,tanış ve qohumar terefinden tezyiq altına düşmek. Qadın tekid etmeye başlayır – kişi razılaşır. Bu halda xoşbext cütlüde hiss qalır ki, onlar sadece öz sevgilisinin arzusunu yerine yetirdiler. Netice kimi – 52% sorğuda iştirak eden kişiler bildiribler ki, ona göre evlendiler ki, gelecek arvadları bele isteyirdi.

2. Yaxın vaxtlarda hansısa bir kitab mağazasında men çox gözel addı neşr gördüm: "Onu özüne 9 ay erzinde evlendirmek üçün". Çox gözel kitabdır: böyük şrift, qalın sehifeler, çox şekil. Metnin minimumu, ve her şe iş üzre Amma söhbet onda deyil.. Söhbet o 9 aydadır... Sosioloji sorğu gösterdi ki, güclü cinsin 27% nümayendesi ona göre evlenirler ki, onların sevgilisi uşağ gözleyir.

3. Çox kişiler, xüsusile hansılar ki, olduqca gec öz valideynleriyle yaşamağa dayandılar, azadlığı çox qiymetlendirirler. D. Düzdür, 28-35-yaşdan sonra i nlar bunu yalqızlıq adlandırmağa başlayırlar. Ve anlayırlar ki, eslinde sene qapını açan birinin olması çox xoşur.
Otuz beş faiz kişi yalqızlığ hissini nikaha giriş üçün kifayet qeder esas hesab edir.

4. Texminen 4 den biri hesab edir ki, evlenmek lazımdır, çünki onun valideynleri ve onun valideynlerinin valideynleri bele hereket edirdiler. Ve ümumiyyetle, etrafında olan her kes bele hereket edir. Ve, yeri gelmişken, bu motive göre onları ittiham etmeyin. Bele insanlar, bir qayda olaraq, inama malikdir, ve aile deyerlerine ehtiyatla yanaşırlar.

5. Yalnız qadınlar pula göre ere getmirler. Kişilerin arasında hemçinin individlere rast gelinirler ki,onlar bank hesabı ve ya seçilmişin mümkün mirasına celb edilirler, buna göre onlar evlenirler.
Yada salırıq, meselen, Elizabet Teylor ve Larri Fortenski nikahının tarixini.

6. Bundan başqa, kişi üçün nikaha girişin sebebi aile heyatındanda çox qprxudan şeyler olsun. Meselen, qocalıq, etrafındakılarların fikiri,ve bir çox başqa şeyler.


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7172 / 1141