canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Xeyallarımdakı

Atadır yetim bir qızın xeyal qehremanı.Her gece yuxusunda gördüyü amma üzünü heç zaman görmediyi.Adını daim eşitdiyi amma heç zaman toxuna bilmediyidir xeyal qehremanı..belke gördü,belke görmedi..

Sevgidir kiminin xeyal qehremanı.Başqalarında görüb qısqandığı,ama özünün tapa bilmediyi,çata bilmediyidir qehreman.Üreyinin ağrısıdır o qehreman..belke sevdi,belke sevmedi..

Ağ atlı şahzadedir 1 qızın xeyal qehremanı.Onun üçün uzun yol gelen,mübarize aparan ve ona çatmağa çalışan.Meqsedlidir o qehreman..belke geldi,belke gelmedi..

Tebessümdür bir insanın xeyal qehremanı.Her acıya inad,her derde, her kedere.Her göz yaşına inad qehremandır o..belke güldü,belke gülmedi..

Göz yaşıdır kiminin xeyal qehremanı.Tebessüme inad,xoşbextliye,sevince inad qehremandır o..belke axdı,belke axmadı..

Sağlamlıqdır bir xestenin xeyal qehremanı.Görmeyen gözüne,tutmayan eline,geze bilmeyen ayağına,danışa bilmeyen diline,kiminin de menevi xesteliyine inad qehremandır o..belke tapdı,belke tapmadı..

Puldur kiminin xeyal qehremanı.Ezilen cismine,çata bilmeyen arzularına,geleceyine inad qehremandır o..belke oldu,belke olmadı..

Adi bir Sesdir tenhanın xeyal qehremanı.Onun heç duymadığı,duymaq istediyi qehremandır o..belke duydu,belke duymadı..

Cavabdır kiminin xeyal qehremanı.Ömrü boyu axtardığı amma heç kimde tapa bilmediyi “niye”lerin qehremanıdır o.Cavabını belke aldı,belke almadı..

Ümiddir kiminin xeyal qehremanı.Geleceye bir işıqdır.Keçmişden qoruduğu qehremandır o..belke tutdu,belke tutmadı..

Merhemetdir bezilerinin xeyal qehremanı..etdiyi qeddarlıqlara,merhemetsizliye,zalımlığa inad..itirdiyi insanlığa inad qehremandır o..belke döndü,belke dönmedi..

İsti bir Yuvadır yetim uşağın xeyal qehremanı.Soyuqdan donmaya inad qehremandır o..belke…belke de..

Mehv olmuş xeyalların berpasıdır menim xeyal qehremanım.Berpası çox müşkül olan qeremandır o.Bir de o qehremanı belke xeyal etdim,belke yox...


Şerhler:
*__SeVgI_MeLeYi__* [OFF] (20.05.2012 / 12:25)
twk.
Alizade-Ali [OFF] (11.05.2012 / 14:51)
Cox düşüncəlisən bravo..
Sweet@lady [OFF] (04.05.2012 / 21:28)
Xoşuma gəkdi
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7108 / 1183