canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Şok!: 12 yaşında 3,5 aylıq hamile!

Türkiyenin Tokat bölgesinin Reşadiye rayonunda yaşanan ve heyvandarlıqla meşğul olan 45 yaşlı Bayram Ö. 2011-ci ilin aprelinde mehkemeye müraciet ederek onu terk eden arvadı, 32 yaşlı Serpilden şikayetlenib. Bayramın sözlerine göre, arvadının yeni sevgilisi Murat D. onu tez-tez hedeleyir, öldüreceyini deyir.

Bayram şahid qisminde 12 yaşlı qızı E.Ö.-nü de gösterib.
Lakin kiçik qızın İstanbuldakı mehkemede verdiyi ifade hakimi heyretlendirib.

"Reşadiyede doğuldum, orada böyüdüm. Atam tez-tez içir, serxoşluq edir, anamla dava edirdi. Günlerin birinde anam bizden ayrıldı ve getdi. O vaxti 6-cı sinifdeydim. Atam mene mektebe getmeyi qadağan etdi. Anamın birlikde yaşadığı Murad da mene zeng etdi, "Gel, ananla birlikde yaşa" dedi", - E.Ö. deyib.

Qız daha sonra bildirib ki, atası onu ere vermek isteyib, iki defe müxtelif kişilere "he" cavabı verib, amma Hatayda yaşayan anasının müdaxilesinden sonra bu "nikah"lar baş tutmayıb.
"Daha sonra atam meni İstanbulda yaşayan dayımın yanına apardı. 8 ay evvel ise yerlimiz, 26 yaşlı Tuncaya ere verildim. Lakin qaynatam yaşımı bilende atama dedi ki, yaşım azdır, böyüyene qeder atamın yanında qalım. Amma erim razılaşmadı, meni buraxmayacağını dedi. Qaynatam da "Sen adda oğlum yoxdur!" dedi.

Erim 3-4 gün sonra kiraye ev tutdu. Lakin atamın mehkemelik olduğunu eşidende ondan şikayet etdiyini sandı ve meni atasının evine apardı", - E.Ö. söyleyib.

Kiçik qız daha sonra bildirib ki, hamileliyin 3,5 aylığındadır: "Ne atamın, ne de erimin yanına qayıtmaq istemirem. Anamın yanına getmek, oxumaq isteyirem".


Şerhler:
Yedinka_qiz [OFF] (08.05.2012 / 02:19)
kül senin qiz bawiva! Ana atayda deyilesi söz tapmiram!
Yedinka_qiz [OFF] (08.05.2012 / 02:17)
kül senin qiz bawiva! Ana atayda deyilesi söz tapmiram!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7096 / 1220