canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Bürcler mayda ne ved edir?

Qoç
Bu ay mövqenizin möhkemlendirilmesi ile meşğul olmalısınız. Yeni layihelere başlamaq üçün elverişli zaman deyil. İşiniz darıxdırıcı gelse bele, onu atmayın. Şayielere qulaq asmaq meslehetdir. Bu, uğurlu olmaq üçün testdir. Eger sizi müzakire edirlerse, demeli her şey yaxşıdır.

Buğa
Mayda enerjiniz yükselecek, bir sıra işlerin, hetta uzun zamandan beri sonraya saxladığınız işlerin öhdesinden gele bileceksiniz. Sosial fealiyyetiniz uğurlu olacaq. Daha çox siyasetçi ve müellimlerin bexti getirecek.

Ekizler
Bu ay başladığınız işi sona çatdırmalısınız. Ondan imtina etmek ve ya sonraya saxlamaq alınmayacaq. Paralel olaraq sizi tenbellik ve ya hell olunmamış problemler basacaq. Bu aralar yaxınlarınızla dalaşmayın, işde ise yalnız özünüze güvenin.

Xerçeng
Rahatlanmaq ve olduğunuz kimi görünmek isteyi mayın evvellerinde reallaşacaq. Tebii isteklerinize qarşı çıxmayın. Bu ay bir qeder serbestlik size heç bir zerer getirmez. Sert addımlar atmayın. Ayrılıq, şeraitin deyişdirilmesi rahatlıq getirecek, amma bir müddetlik. Tez zamanda ailenize ve ya evvelki işinize geri dönmek isteyeceksiniz.

Şir
Bu ay enerji axını size tezadlı reaksiya verecek. Reaksiyaların gecikmesi ve qeyri-iradilik emele gelecek. Mehz buna göre Şirler bütün hereketlerini diqqetle ölçüb-biçmeli ve etraflarında onları başa düşecek insanların az olduğuna özlerini hazırlamalıdırlar. Seferleri sonraya saxlayın, onsuz da uğurlu alınmayacaq.

Qız
Mayda işgüzar ve kateqorik olacaqsınız. Dava ve ayrılıqlar ehtimal olunur, çünki Qızlar yanlarında ikiüzlülüyü qebul etmirler. Hansısa sosial imtiyazın itirilmesi gözlenilir. Amma ki, Qızların rehberlik etmek imkanları yüksekde olacaq. Ona göre de mayda bütün işlerin ucundan yapışmaqdansa, ideal icraçı tapın.

Terezi
Maydakı situasiyalar xoşunuza gelmeyecek. Hadiseler sizin üçün uğursuz olacaq. İstediyinize müqavimeti aşaraq ve ya etrafdakılarn hissine tesir ederek çatacaqsınız. Ola bilsin qarşılıqlı inamsızlıq yaransın. Gizlenmek ve ya heç


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7156 / 479