canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Ramil Seferovla elaqe saxlamaq isteyenlerin nezeri

Macarıstanda ömürlük hebs cezasına mehkum olan Azerbaycan ordusunun zabiti Ramil Seferovla elaqe saxlamaq isteyenlere şad xeber. www.ramilsafarov.info saytı yeni bir müsabiqe elan edir.

Bele ki, zabitimizin macar dilinden tercüme etdiyi "Pal küçesi oğlanları" ve "Qapı" eserlerinden birinin tercümesi haqqında öz fikirlerinizi, iradlarınızı, teklif ve meslehetlerinizi yazaraq info@ramilsafarov.info elektron ünvanına göndere bilersiniz.

Layihe bir ay davam edecek ve sonda toplanan mektublar Ramil Seferova özüne gönderilecek. Saytın teyin etdiyi münsifler ve Ramil Seferov terefinden en çox beyenilen ve obyektiv hesab edilen üç mektubun müellifine Ramil Seferovun öz imzası ile tercümeçisi olduğu kitablardan biri hediyye olunacaq.


Layihenin şertleri:
Mektublar bir sehifeden artıq olmamalı;
Mektublarda tehqir, söyüş, etikadan kenar sözler yazılmamalı;
Mövzudan kenar cümleler çoxluq teşkil etmemeli;
Layihenin meqsedi zabitimizin tercüme etdiyi eserlere diqqeti artırmaq, ona destek olmaq ve "Biz her zaman seninleyik" mesajını vermekdir.

Xatırladaq ki, Ramil Seferov artıq 3 ildir ki, tercüme işi ile meşğul olur. Ramil bu müddet erzinde 2 kitabın tercümesini bitirerek oxucularına teqdim edib ve artıq üçüncü kitabın tercümesini tamamlamaq üzredir.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7156 / 490