canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
HEYAT DAVAM EDİR!

Heyat davam Edir...

Xeyal qurdum,nağıl oxudum,bir azca düşündüm.Keçmişe daldım orda heç ne yoxdu,deyib yola davam etdim.Heyat Davam Edir dedim.

Xoşbext gün arzuladlm özüme,sonra dayandım men nece xoşbext ola bilerem ki,bir başqası menim fikrimi çeke çeke.Yox men çatmaq istedimk o seadete pislekleri unudub,yaxşıya yol açmaq Heyat Davam Edir deye bilmek üçün çox vaxtı heder etdim.

Deyesen isteyime nail olmuşamXoşbextliyin qapısını döyürem,amma nedense mene penceresinden baxmaq qismet olub.İçine dalmaq ise başqalarena.Tale yolunun sınaqlarını gözü yumulu keçnişem,sonda baxdım ki,men ne etsemde Heyat Davam Edir.

Ağlamışam,gülmüşem,çox ezablar görmüşem,yaxınlarımı itirmişem en esası mene dost olanlan insanların xeyanetini görmüşem.Daha menim üçün heyat bitdi dediyim vaxta,Heyat Davam Edir deye dostum meni oyandırdı.Seınin üçün bitdi dediyin heyat Kimler üçünse davam edir deye bildirdi.

Men daha xeyallara yox heqiqetlere inanıram,eşitdiyime yox,gördüyüme ianairam.Sus dedikleri vaxtda,danışıb haqqımı teleb edirem.Bu defede senin üçün deyirem ki,Heyat Davam Edir.

Dostlar dar günde tanınar.Doğrudanda ne yaxşı ki, menim yaxşı dostlarım var.Meni heç vaxt terk etmediler.Mene yaşamağı öyretdiler.
....Yene Men...ise bu heyatda neyise qazanmağa özünü mecbur edir ve dostunun terkidiyle durmadan bunu tekrar edir HEYAT DAVAM EDİR!


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7156 / 662