canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Eşq Dedikleri

�Eşq Dedikleri �

Eşq: en sade şekilde izah edilen tek anlayışdır o, adı özüdür onsuz da. Onu izah etmek üçün sonu gelmez cümleler qurmanıza gerek yoxdur. aşiq oldum'' dediyiniz an axan sular dayanar, kiçik uşaq bele sizi rahatlıqla anlar. Çünki aşan dili tekdir. Eşq cesaret ister, böyük bir ürek ister.


Nedir bu eşq deyilen şey? Elle tutulmaz, gözle görüle bilmez bir şeyse nedir bu yaşanan konkret ağrılar, gözellikler? Eşq, heyatın bize hazırladığı en gözel sürprizdir, bu yüzdende ürekleri ne vaxt ele keçereceyi heç müeyyen deyil.Ondan qorxub qaçmaq heç kime yaraşmaz. Ve elbette yaşanılan eşqi günahlandırmaq, mühakime etmek, qaralamaqda eşqe yaraşmaz. Bu evvel haqsızlıq özünüze hörmetsizlik olar. İnsan sonuna qeder müdafie etmeli eşqini qarşılıq görmese de, acı çekeceyini hiss etse de, sabah terk edileceyini bilse de, ailesini qarşısına alacagını bilse de vaz keçmemeli eşqinden .



Seni SEVİREM'' deye bilmeli sinesini gere gere. Eşq bax o zaman eşqdir. Ve bunun doğrusu sehvi yoxdur. Eşqin zamanı yoxdur hemişe hazırlıqsız tutar insanı. Evli olmanız, sevgilinizin olması, bir ayrılığın teze yaralarını örtmeye çalışmanız, bağlılıqdan qorxmanız, ailenizden çekinmeniz, hetta sevilenin hebse girmesi bele onun heçmi heç vecine deyil.Bax eşq bütün bunlara tek başınıza qarşı gelme ürekliliyidir, belke de yeni heyata keçe bilme yoludur. ..Aşkın ne vaxt geleceyi müeyyen olmadığı kimi, ne zaman gedeceyide heç müeyyen deyil. Çox vaxtı yoxdur onun, uzun müddet gözlemeye ve gözledilmeye dözümüde yoxdur. Bir başqa göze baxmağa bir başqa bedene toxunmaqda istemez.



Eşqden deyil onun qaçmasından qorxun ve doğruluğuna sehvine baxmadan sonuna qeder müdafie edin eşqinizi. Bilirsinizmi heyat onsuz da böyük bir yalan. Bu qeder saxtalığın içinde gerçek ve doğru olan tek gözellik EŞQ lütfen ona haqsızlıq etmeyin. Eşqine, sene aşiq olana sahib çıx ve onu itirme. seni SEVİREM'' demek üçün gecikme!




Men biraz anlatmağa çalışdım Bes sizce Nedir eŞq?


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6791 / 909