canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
İnsanın sifet quruluşuna göre xarakteri

Çinli alimler insan xarakterlerini üz çizgilerine göre müeyyen etmeyin mümkünlüyünü bildirirler. Çinli alimler üz çizgilerine göre xarakteri müeyyenleşdirerken alın, burun, çene, qaş, göz ve dodaqların quruluşunu esas götürürler.

Alın insanların düşüncelerini inkişaf etdirme üsulları haqqında melumat verir. Geniş alına sahib olan insanlar güclü xeyal gücüne ve yüksek intellekte malikdirler. Dar alın insanların diqqetli, vaxtda önem veren, riyazi bacarıqlarının yüksek olduğuna işaredir. Donqar alına sahib olanlar ise teşebbüskar, yola geden ve paylaşımçı olaraq qebul edilir.

Gözler heyata baxış terzini ve stress veziyyetinde davranış qaydalarını ortaya qoyur. Gözleri çuxurda olan insanlar ciddi ve sirli olduğu halda, gözleri sifete yaxın olanlar vasvası, qerarlı, en xırda detallara önem veren insanlardır.
Böyük gözler ise açıq sözlü, kübarlıq ve sözüne inam olan insanlardan xeber verir. Kiçik gözler ise insanın diqqetini asan çemleşdirmeyi bacarmasından ve qapalılığından xeber verir.
Sallaq gözlü insanlar ise heyata optimist baxmağı sevmir. Dembe gözlere sahib olanlarda ise yaşamaq hevesi yüksek olur ve eyni zamanda bu cehet insanların küseyen olmasından da xeber verir.

Burun insanların iş heyatındakı seçimleri ve madiyyata olan baxış terzini ortaya qoyur. Enli burunlu insanlar iş heyatında özüne inamı olan insanlardır. Dar burunlu insanlar ise idareçiliyi ve zemanetkeşliyi seven insanlardır. Böyük burun insanın idealistliyi ve lider olma isteyininden xeber verir. Sallaq (dimdikli) burun insanlarla yaxşı ünsiyyet qurmaq bacarığının olduğuna işaredirse, yumru ve şiş burun ise insanların qenaetcil olmasına işaredir.

Çene insanın özünü müdafie üsulunu ve tecavüzkarlıq seviyyesini müeyyenleşdirir.
Geniş çene avtoritarlığı, merhemetsizliyi ve enerjini ifade edir. İti çene insanların tez esebileşen xaraktere malik olduğunu ifade edir. İkiye ayrılmış çene qerarsızlığı bildirirse, yumru çene enerjililiyi ve canlılığı, ireliye doğru çıxan çene ise


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7096 / 1220