canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Letifeler

Bir iddiada şahidlik etmesi üçün kürsüye yaşlı bir xalanı çağırarlar. Qadın yerine oturar ve iddialının vekili qadına yaxınlaşar; "Qadın Jones, meni tanıyırsınızmı?" Yaşlı xala cavab verer: "Ah beli bey Williams, sizi uşaqlığınızdan beri tanıyıram. Siz taa o zamanlar bele aileniz üçün tam bir baş belası idiniz. Davamlı yalan danışırsınız, arvadınızı qonşunuzla aldadırsınız. En yaxınım dediyiniz insanların arxasından danışırsınız. 2 dollar çox qazanmaq üçün her kesi satarsınız..." İddialının vekili başda olmaq üzre bütün salon şok olar. Adam ne edeceyini bile bilmez bir halda qadına tekrar soruşar: "Yaxşı qadın Williams, ya qarşı terefin vekilini tanıyırsınızmı?" Qadın yene cavablar: "Elbette tanıyıram. Uşaqlığında ona baxıcılıq etmişdim. Tenbel, qorxaq ve spirtli adamın tekidir. Etrafında bir tek dostu yoxdur ve her kes onun hele geceleri altına qaçırdığını söyleyir." Yene her kes şokda. Bütün salonu bir uğultu örter. Hakim kürsüye tax tax tax vurub her kesi susdurar ve her iki terefin vekilini de kürsüye çağırar. İkisine de eyilmelerini söylerek qulaqlarına pıçıldayar; "Eger bu qadına meni tanıyıb tanımadığını soruşsanız ikinizi de xercleyerem!.."



Adamın biri bir gün İngiltereye gezmeye getmek istemiş. Tebii ingilisce bilmediyinden yoldaşına soruşmuş: "Yahu men onlarla nece razılaşacağam?" Yoldaşı: "Bax danışdığın her cümlenin sonuna 'ing' qoy, onlar senin ne demek istediyini anlarlar..." demiş. Adam İngiltereye getmiş ve nefesi bir cafede götürmüş. Yoldaşının taktikasını tetbiqe başlamış ve qarsonu çağırmış: "Sen mene bir çay getirebiling?" demiş. Qarson çayı derhal getirmiş. Adam demiş ki: "Bax, men ne gözel İngilisce danışıring?" deye soruşduqda qarson sözü yapışdırmış: "Men Türking!.."



Adam avtomobiliyle çayın üstündeki körpüye yaxınlaşmış. Tam körpü başlanğıcında bir tabel dayanırmış: "Qaçınılmaz sona çox yaxınlaşdınız. Geç olmadan derhal geri dönün!" Adam "Amaan be... Ne demek isteyir indi bu? Her terefe gic-gic yazılar qoymağa huşunu


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Letifeler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7057 / 1333