canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Letifeler

Bir Çinli yoldaşı ile New Yorkda bir bardan içeri girer girmez yoldaşına "Ey Jurassic Parkın rejissoru Steven Spielberg qarşıdakı masada oturur. Yanımıza gelib salam demesini çox isteyerdim!" demiş. Spielberg birden masadan qalxaraq Çinliye doğru getmiş ve burnuna tünd bir yumruq endirmiş. Çaşan Çinli, "Ey bunu ne üçün etdin?" deye soruşmuş. Spielberg, "Siz zalım Yaponlar, Pearl Harbouru bombaladığınızda böyük atamı öldürdünüz!" Yazıq Çinli "Men Yapon deyil, Çinliyem!" Spielberg "Çinli, Vyetnamlı, Yapon ne ferq eder?" deyerek uzaqlaşmış. Arxasından Çinli sakit/sakin bir şekilde gederek Spielberge doğru yaxınlaşar, çiyinine toxunar ve yüzüne tünd bir yumruq endirer. Çaşan Spielberg "Bunu niye etdin?" deye soruşar. Çinli, "Siz zalım Amerikalılar Titanik gemisini batırdınız!" Spielberg "Xeyr bir iceberg Titanikin batmasına sebeb oldu." Çinli, "Iceberg, Carlsberg, Spielberg... Ne ferq eder!.."



Bir qrup qonşu gezintiye getmek üzre bir teşkilat etdiler, ancaq eyni yerde oturan yaşlı bir qadını unutdular. Gezinti getdikden sonra yaşlı qadını xatırlayıb, bir uşaq gönderdiler. Uşaq qadını tapdı, gezintiye devet etdi. Qadın: "Çox gec!.. dedi, "... men yağış duasını etdim bele!.."



İki adam birlikde axşam yemeyi yeyirler. Masaya 1 böyük bir de 1 kiçik balıq gelir. Bunlar da bir-birlerine "Evvel sen götür, yox men götüre bilmem, ay lütfen sen buyur..." deye başlayırlar... Sonunda bir xatırlayası "Tamam, yaxşı men evvel götürüm!" deyib böyük balığı götürür... Bu sefer o biri pozulur:
- Ne qeder de nezaketlisen! Baxıram da derhal böyük parçanı götürdünn!
- Elemi? Söyleyersenmi sen hansı parçanı götürerdin?
- Men nezaket gösterib kiçik olanı götürerdim!
- Eee... onsuz da sen kiçiyi götürsen yene böyük mene qalacaqdı. Daha ne danışırsan?



Amerikada bir sergi açılmışdı. Sergide zencileri ağa çeviren bir maşın tanıdılırdı. Sınamaq 10 dollar idi. İki zenci sergini gezerken bu maşını gördüler ve sınağa qerar verdiler. Birinin 11 dolları digerinin ise 9


[1] 2 3 >>

Şerhler:
Glamour*** [OFF] (10.05.2012 / 20:17)
dili cox qarisiqdir. Ya azerb. turkcesinde yazin, ya da osmanli turkcesinde qoy qalsin.
»Letifeler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7057 / 1335