canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Xeyir ve Şer teatrı

Xeyir ve Şerin mübarizesinde zerer çeken teref hemişe sade insanlar olur.

Nyu-Yorkda ve Vaşinqtonda terrorsitler 50- ölkenin vetendaşlarını Xeyirin Şer üzerinde qelebesi uğrunda öldürdüler. Bundan sonra prezident Corc Buş intiqam almağı ved ederken: “Biz yer üzünde Şerin kökünü keseceyik!” - deyib bir daha Xeyrin Şer üzerinde qelebesini xatırlatdı.

Şerin kökünü kesmekmi? Axı bu Xeyirle Şer kimdir? Göründü ki, Şer anlayışı tekce dini fanatikin öz çılğınlığına haqq qazandırması üçün deyil, hemçinin ABŞ silah senayesinin böyüdülmesine ve neheng herbi maşınlarının yaradılmasına haqq qazandırmaq üçün de Şer hesab olunacaq düşmenlere ehtiyac var. Xeyir ve Şer, Şer ve Xeyir eslinde ssenari müelliflinin isteyine uyğun olaraq maskalarını deyişen aktyorlardır, daim qehraman cinayetkara, cinayetkar qehramana çevrilir ve bundan eziyyet çekenler yene de sade insanlar olur.

Burda qeribe heç ne yoxdur. Tarixde minlerce bele hal olub. Alman alimi Verner fon Braun Hitlerin Londonu bobalayarken istifade etdiyi V-2 raketlerini layihelendirerken pis, öz istedadını Amerikaya xidmetde serf etdikde ise yaxşıydı. Stalin İkinci Dünya Müharibesini apararken yaxşı, feqet Şer İmperiyasına başçılıq ederken birden-bire pis hesab olunmağa başladı. Soyuq Müharibe zamanı Con Steynbek yazırdı: “Belke bu gün dünyanın ruslara da ehtiyacı var. Belke ruslar da “amerikalılar”a, biz “ruslara”a yanaşdığımız kimi yanaşırlar”. Sonda hetta ruslar yaxşı hesab olunmağa da başladılar. Bu gün Putin de her çıxışında mütleq: “Şer cezalandırılmalıdır” sözlerinden istifade edir.

Seddam Hüseyn yaxşıydı ve onun kürdlere, iranlılara qarşı istifade etdiyi kimyevi silaları da bir növ yaxşı işe xidmet edirdi. Sonra o gözlenilmeden pis oldu. ABŞ Panamanın işğalını yarımçıq qoyub, İraqın işğalına başladı, çünki İraq qüvveleri neftle zengin Kuveyte soxulmuşdu. Bu hadiseden derhal sonra amerikalılar onu Satan (şeytan-N.H) Hüseyn adlandırmağa başladılar. Artıq Ata Buşun şerle müharibeye başlaması üçün heç bir engel


[1] 2 3 4 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6792 / 1185