canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Dostluq sevgiye çevrile bilermi?

Dostluq sevgiye çevrile biler?

Tehmine, ay qız, Tehmine.Hardasan?Yene menle oyun oynayırsan?Tehi, ay Tehi hardasansa çıx, vallah o ehval-ruhiyyede deyilem.21 yaşı var, ele bil uşaqdı.İnce, esmer, uzunsaçlı, iri gözlü bir qız pişik celdliyi ile arxadan Turalın gözlerini qapadı:-“Tap görüm kimdi?” Tural:-“Tehi, ne olar yaxşı-deyib, qızın ellerini yavaşca aşağı endirdi.İnan ki, o veziyyetde deyilem.Tehmine:-“Tural ne olub? Hm?” Tural:-“Heç.Heç ne” Tehmine:-“Tural, sen menim tek dostumsan.Uşaqlığımız bir heyetde keçib.Birlikde yeyib, birlikde oynamışıq.Bu 21 ilin 16 ilini heyata birge baxdıq.Heyatın acılarına birge ağladıq, şirinliklerine birge güldük.Danış, derdini de.De ki, sene kömek ede bilim.Seni bele görmeye dayana bilmirem.”
Tural qızın menalı ve sual dolu baxan gözlerine baxdı.Ne qeder çalışsa da heç ne deye bilmedi.Sadece susdu.Tehmine:-“Tural, bax mene .Men senin dostunam? Tural:-“Hmmm...” Tehmine:-“Meni çox isteyirsen?” Tural:-“ Hm..Hem de çox.” Qız:-“Bes dede.İsteyirsen, gedek hemişeki Yaşıl çöllüye? Bu vaxt olsa, olsa qızlar olacaq, Perişgil.Onları da qovaram(zarafatla gülümsündü.) Hm? Gedek? Tural:-“Yaxşı, gedek. Heç bir kelme etmeden yaxınlıqdakı Yaşıl çöllüye geldiler.Qız:-“Buyur, daha üreyim çekildi.”
Tural ah çekib, başını teessüfle yelledi:-“Eh,Tehi, eeeh...Hardan başlayacağımı bilmirem.” Tehmine:-“Hardan isteyirsen başla.16 ilde senin dilinden bir men baş çıxardım, bir de anan-deyib, gülümsedi.
Tural:-“Bilirsen Tehi...Men...Men bir qız... Tehmine:-“Hmmm...” Gülmekden uğunaraq”-“Ay Allah, dostum qız sevir.Men de deyirem ne olub.He...Ne olsun.Hmmm.Qızdan “yox” cavabı almısan? Tural:-“Yooox.Heç qıza dememişem.Qorxuram. Tehmine:-“Niye? Yox dese zerin töküler?” Tural:-“Ona göre yooox.O eger yox dese...Onsuzluğa döze bilmerem. Tehmine:-“Bir soruş da.Belke ele o da seni sevir.” Tural:-“Hm.Düz deyirsen.” Oğlan qızın mesum gözlerine baxıb:-“Onda cavab ver, Tehi.Meni sevirsen? He, de.Cavab ver.Ne oldu? Sevmirsen?” Qız tutulub qalmışdı.Gözlemediyi


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7126 / 294