canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Qadınlar daha iştahlıdır, yoxsa kişiler?

Aparılan tecrübede araşdırmaçılar, tecrübede iştirak eden qadın ve kişilerin beyin fealiyyetlerini izleyib. Tecrübede iştirak eden bu adamların kiloları normal idi ve texminen 20 saat boyunca yemek yemediler. Ardından iştirakçılara pizzadan peçenyeye qeder onların en sevdiyi qidalar teqdim edildi ve iylemeleri, dadmaları, seyr etmeleri, yemeye bir şekilde reaksiya vermeleri, amma yememeleri söylenildi.

Bir başqa gün ise aclıq ve yeme düşüncelerini def etmek üçün mane olma üsulu istifade edildi. Bu üsul, tecrübede iştirak edenlere bu yemeklere qarşı iştahlarının azalmasını öyretmek üçün istifade edildi.

Növbeti gün ise nezaret etmek meqsediyle nezerden keçirme seansı keçirildi. Qadınlar ve kişiler aclıqlarının azaldığını iddia etdi. Halbuki neticelere göre, yemeklere reaksiya veren beyin fealiyyetleri kişilerde azalarken, qadınlarda azalmırdı.

Bu tecrübeden sonra yaranan fikirler daha çox cinsiyyet ferqliliyinin çaşdırıcı ve şübheli olduğu yönünde idi. Bezi araşdırmaçılar bele bir neticenin qadınların ve kişilerin qebul etmesi lazım olan qidaların ferqli olduğundan ireli geldiyini söyleyir.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7072 / 777