canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Önsevişme Sıxıcı mıdır?

İlişkilerde belirli dönemler olur, bazen erkekler bazen de kadınlar kaygı duyar. Endişelenmeyin herzaman bu sorunlar için bir çözüm vardır... İşte karşılaşılan sorunlardan biri ve yanıtı:

Erkek arkadaşım önsevişmeyi sıkıcı mı buluyor?

Soru: Erkek arkadaşımla 2 buçuk yıldır beraberiz ve iyi bir seks hayatımız ve romantizmimiz var. İlişkimizin tam manada geliştiğini düşünürken birkaç aydır seks yaşamımız tek düze hale geldi. Beni cezbetmek ona eğlenceli gelmiyor ve ben onu cinsel yönden çekici buluyorum, ama bu sekste herzaman doğruluk istediğim anlamına gelmez. (içtenlikle söylüyorum)Önsevişmeyi seviyorum. Erkek arkadaşım beni atlatıyor gibi görünüyor. Beni çekici bulmayacak diye endişeleniyorum. Ne yapmalıyım?

Cevap: İnan bana heryerde kadınlar bundan şikayetçi, sana birkaç şey anlatayım. Erkeklerin yüzde 99'u 6-12 ay içinde "seks bunalımı" dediğim bir döneme girerler- bazıları daha çabuk bunalıma girer. Erkek arkadaşınız sizin kadar istekli olamayacaktır. Stressiz seks hayatı isterler. Bu dönemdeki erkekler orgazma hazır olmadan önce 20-25 dakika iyi zihinsel ve fiziksel olarak uyandırmanız gerekir ( her kadın için "iyi" kelimesi farklı olacaktır). Bu dönemi atlatmak için partnerinizle bu konuda uzlaşmak için açık olarak konuşun ve ikiniz içinde doğru olan çözümü bulun. Ve son olarak herzaman cinsel ilişkide bulunmanızın gerekmediğini ve bu durumu anladığınızı söylerseniz parterinizinde rahatlamasını sağlayabilirsiniz.


Şerhler:
Ag_kala [OFF] (08.07.2012 / 16:05)
hecne bawa duwmedimki bu meqalede ne demek isteyir!
»Cinsel Bilgiler
»Cinsellik
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7518 / 883