canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Yatakta İpler Kimde Olmalı?

Kadınlar artık aynı anda her şey olmak, erkeklerle her konuda yarışmak istiyor. Peki ya çarşafların altında neler oluyor? Kimileri kadının gücünün erotizmi öldüreceğini düşünürken kimileri ise tam aksini savunuyor.

Dünya değişiyor, tabii kadın-erkek ilişkileri de... Bir zamanların kırılgan, narin salon kadınlarının yerlerini, 68 kuşağına ve feministlere bırakalı uzun zaman oldu. Ve şimdi her şey çok farklı. Kadınlar günlük hayatta olduğu kadar iş hayatında da erkeklerle yarışıyor, her alanda onlarla boy ölçüşmekten çekinmiyor. Kimileri bunun erotizmi öldüreceğini düşünürken kimileri de tam aksini savunuyor.

Örneğin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen bir araştırma oldukça ilginç sonuçlara sahip: Buna göre, erkeklerle kadınların eşit görüldüğü ülkelerde, çiftler çok daha tatminkâr bir seks hayatına sahip! Araştırma Chicago Üniversitesi tarafından tam 29 ülkede, 40 ve 80 yaşları arasındaki 27.500 kişi arasında yapılmış. Sonuçlara göre, Avusturya, Kanada, İspanya ve ABD gibi ülkelerde, seks hayatları oldukça hareketli ve güzel giderken, Japonya’da çiftler pek de tatminkâr bir cinsellik yaşamadıklarını dile getirmiş.

Araştırmayı gerçekleştiren uzmanlar, ataerkil kültürlerde seksin daha çok erkekleri tatmin etmeye yönelik bir eylem olarak görüldüğünü, bunun cinsel hayat üzerinde olumsuz etkileri olduğunu ve sonucun hem erkeği hem de kadını etkilediğini anlatıyor... Peki ya ülkemizde durum nasıl? Kadınların topuk sesleri erkeklerin dünyasında nasıl yankılanıyor acaba? Bu konudaki sorularımızı Uzman Psikolog Tireysi Kazmirci’ye yönelttik ve bakın nasıl yanıtlar aldık...

Güçlü kadınla seks daha güzel
Kadınların günlük hayatta ve iş hayatında erkeklere benzer roller edinmeleri, erkeklerin kadınlara cinsel açıdan bakışını değiştirir mi? Tireysi Kazmirci, bunun iki yönde etkisi olmasının da mümkün olabileceğini belirtiyor. Bu durum, erkeğin kadına saygısının artmasına neden olabileceği gibi kendini tehdit altında hissetmesine de neden olabiliyor. İlk


[1] 2 3 4 >>

Şerhler:
Senin_ilk_mehebbetin [OFF] (31.05.2012 / 04:53)
Super meqale..maraqli meqale5*
»Cinsel Bilgiler
»Cinsellik
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7522 / 852