canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevgilinize mesajı nece yazmalı ki, onu diqqete al

Sevgilinize mesajı nece yazmalı ki, onu diqqete alsın...


ABŞ-da Kaliforniya Universitesinin psixoloqu Adrian Aguilera 140 herfden ibaret qısa mesajların ağır depressiya halında olanlar üçün rahatlaşdırıcı tesiri olduğunu açıqlayıb.Maddi imkanı zeif olan bir çox xesteni müalice eden Aguilera, qısa mesajın xestelerin daima sevdikleri ve onları sevenlerle elaqe saxladıqlarını düşünerek özlerini yaxşı hiss etmelerine yol açdığını bildirib. Öz xesteleriyle de mesajlaşan Aguilera belece en ağır depressiya ve ağıl xesteliklerinden eziyyet çeken keslerin bele özlerini xoşbext hiss etdiklerini ifade edib.

Amma mesaj yazarken hele xüsusile de sevdiyiniz adama yazarken bezi hallara diqqet etmelisiniz.

Kişilerin ve qadınların ferqli düşünce terzleri,heyatdan gözledikleri ve romantizm anlayışları cib telefonu mesajlarına da eks olunur.
Kişilerin ve qadınların ferqli düşünce terzleri,heyatdan gözledikleri ve romantizm anlayışları cib telefonu mesajlarına da eks olunur.

Ona uzun bir mesaj yazmısınız ve o size qısacıq hetta tek sözlü bir cavab verir. Daha sonra esl bomba geler:"Sene uzun bir mesaj yazdım ve cavabın budur?" Bax buna o deli olar.

Romantizm niyyetiyle köhne mesajlarınıza nezer salarsınız ve diqqetinizi bir şey çeker. Sonra bunu ona yazarsınız ve netice partlayış olar:"Köhne mesajlara baxıram, men sene daha çox mesaj göndermişem." Bir kişi üçün bu heç bir şeyin delili deyil diqqet edin!
Zeng etdikde telefonu meşğulsa sehv başa düşmesine icaze vermemek üçün kiçik bir xatırlatma etmek isteyersiniz "Sene zeng etdim amma telefonun meşğul idi."-deye mesaj yazarsınız amma...Beli,telefonunun meşğul olduğunu o da bilir! İmkanı olunca da sizi axtaracaq. Bu mesaj onlar üçün gereksiz ve eseb pozucudur.
Onu düşünerken bir anda duygulana bilersiniz birden ağılınıza keçmiş bir problem gele biler,bunu onunla paylaşmaq isteyirsiniz,ele deyilmi? "Hemişe men sene romantik gece mesajları gönderirem bes sen niye yazmırsan? İçinden gelmir?"-O bu cür mesajı


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7108 / 1186