canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Heyat yoldaşınızla bunları paylaşmayın

Heyat yoldaşınızla bunları paylaşmayın


Bizler düşündüyünü gizletmeyen insanlarıq. İlk dilimize geleni qarşımızdakına olduğu kimi çatdıra bilirik... Amma ne qeder doğru edirik?
Bezen öz etrafımıza bir divar hörmemiyiz ve düşünerek danışmağımız lazımdır. Xüsusile de sonu evlilikde davam edecek bir elaqe isteyirsinizse, kişi yoldaşınıza neyi söyleyib, neyi söylemeyeceyinizi bilmeniz lazımdır.

Onun haqqında deyilenleri:
Esla amma esla, ailenizin ve ya yoldaşlarınızın onun haqqında söyledikleri menfi tenqidleri ona izah etmeyin. Çünki bu bir tarazlıqdır. Kişi yoldaşınızın ailenizle ve yoldaşlarınızla yaxşı dolanmasını isteyersiniz. Onların tenqidlerini eşidince özünü geri çeke biler ve ya çekine biler.
Eger her şeyin idare altında olmasını isteyirsinizse ne kişi yoldaşınızın onlar haqqındakı tenqidlerini, ne de onların kişi yoldaşınız haqqındakı tenqidlerini bir-birlerine söylemeyin.

Deyişdire bilmediklerini:
Bir elaqede açıq olmaq, elaqeni ireliye daşıyar. Yeni ona qarşı isteklerinizi ve ya xoşunuza getmeyen xasiyyetlerini deyişdirmesini isteye bilersiniz. Ancaq onu deyişdire bilmeyeceyi şeyler mövzusunda sıx boğaz etmeyin. Keçel olması ve ya boyunun uzun olması kimi... Onu bu mövzularda tenqid etmeyiniz heç de edaletli deyil...
Onu deyişdirmek isteyir ola bilersiniz. Ancaq bu deyişmenin xarici görünüşüyle elaqeli olmasını gözlemeyin.

Başqalarının sirrini:
Bir yoldaşınız size xüsusi bir şey söyledise ve bunu kimsenin bilmesini istemirse, sirrine sadiq qalın. Her hansı bir problem olduğunu düşünseniz bele, özünüz hell etme yolu axtarın. Sizin üçün çox ehemiyyetli olan bir şey, kişi yoldaşınızı narahat etmeye biler. Ve ya bir şekilde ağzından qaçıra biler.

Ailesi haqqındakı menfi düşüncelerinizi:
Ailesini sevmir ola bilersiniz, amma bu menfi düşüncelerinizi özünüze saxlayın! Bele düşünün; onun üçün en xüsusi ve en hessas olduğu kesler ailesidir; o senin onları sevmeyini ürekden isteyir... Ailesinden biriyle bir problemin varsa, nece


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7109 / 1146