canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
En deyerlisi SEVGİ bir qelbe sevmeyi öyretmekdir

İtirmekdir sevgi!

Menliyini,qürurunu,kimliyini bir oğrunun ellerine könüllü buraxmaqdır.İsteyerek kimsesizlikden el çekmekdir.Çiyinlerindeki bütün yükü ataraq boş gülüşlerle oyanmaqdır sabahlarda.Heç ferqine bele varmadan nelerden imtina etdiyini bilmemek,ovucunda ne varsa dağıtmaqdır...

Sevgi bir növ yoxsulluqdur.Mentiqini itirersen,kim ne deyerse gülümseyersen.Heyatdan qopmaqla durmaq arasında seçim etdiyinde ruhun,tam o anın içinde durur sevgi dediyin.

Qazanmaq ehtimalının az olduğu bir qumaq oyunudur SEVGİ.Elindeki karta baxmadan risk etmekdir heyatla.Bütün elindekileri kiçik ehtimala baxmayaraq heyatın ortasına atmaqdır.

Yuxusuzluqdur SEVGİ dediyin.Yalnız iken onu düşünmekden bağlanmayan gözlerdir SEVGİ..

Saysız hesabsız gecikmelerin açıqlanmaz sebebidir.Birlikde olduğun zaman onu seyr ederek bitirmekdir geceni ve çox uzun yuxusuzluğun içinde qalmaqdan sonra dimdik başlamaqdır yeni güne.

Özünden imtina etmekdir SEVGİ dediyin.Yemeyin en gözel yerini ayırmaqdır sevdiyin üçün.Onun yerine düşünmekdir onsuz qaldığın anlarda bele...

Birini özünden çox sevmekdir,hele özünü bele sevmeyi acarmadığın heyat keçidinde.
SEVGİ dediyin yoxsulluqdur.Bedenini,ruhunu,qelbini emanet ederk başqasına;xeyallar baxçasındakı çiçekler ile kifayetlenmekdir.Özün olmaqdır eslinde,özüne dönmekdir.

El çekmekdir hirslerden,cezalardan,çekişmelerden....Sadece gözel olana dayandırıb heyatı her mövsümün dadını çıxartmaqdır.
En deyerlisi SEVGİ bir qelbe sevmeyi öyretmekdir.


Şerhler:
Sevib_Sevilirem [OFF] (17.07.2012 / 11:01)
Ellerin vaar olsun
Pisdi_zemane [OFF] (17.06.2012 / 22:15)
Yazan barmaqlarin hemiwe yazsin hecvaxt yazmaqi unutmayasan
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6776 / 1037