canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Telefonda uydurduğumuz behaneler :)

20 ile yaxındır heyatımızın ayrılmaz hissesine çevrilen telefonla bağlı başımıza yüzlerle hadise gelir. Telefonda uydurduğumuz behaneler, telefonda yüksek sesle danışmaq, qısa "vızıv"lar... bunların hamısı telefonla bağlı şablonlardır...

Biz de seçib size telefonla bağlı 20 şablon halı teqdim edirik...

1.Çox vacib bir şey danışmalıyıq
Yüksek sesle telefonda danışıb heyatını camaata dinleden bir tip insanlar var. Guya telefondakı ile çox vacib ve heyati meseleni danışır. Bunun üçün bir az alçaq sesle danışmaq lazım deyil, sizce?

2.Vızıvkolikler
Telefonla bağlı şablonlardan biri de "vızıv" atmaqdır. Heç telefonun melodiyasının ilk notların bele eşide bilmirsen. Ani bir qığılcım kimi "vızıv" atmağı yeqin ki her adam bacarmaz.

3.Hansı melodiya yaxşıdı?
Telefonu yeni alan adamlarda ve ya uşaqlarda bele bir adet var: telefona melodiya tapmaq. Erinmez-erinmez bütün melodiyaları dinleyen ve seçmeye çalışan tipler etrafındakıları az qala deli edirler.

4.Öz-özüne danışanlar
Bezen avtobus ve ya maşınla keçende bezilerinin öz-özüne danışa-danışa getdiyini görürük. Eslinde, bilirik ki, telefonun qulaqlığı ile danışır, amma yene de çox gülmeli görünür bu sehne.

5.Telefonumu deyişmişem, nömreler itib
Bezen sevmediyiniz bir adamın nömresini telefona qeyd etmirik. Vay o günden ki, hemin adam zeng vura ve telefona adını yazmadığını başa düşe. İlk şablon bele olur: telefonumu deyişmişem, bütün nömreler silinib. Ne yaxşı zeng vurdun, indi yazaram adını. Bu cümle o qeder şablon olub ki, doğru olduğu halda da adamın inanmağı gelmir.

6.Kimde "yükleme" cihazı var?
"Nazik Nokia "zaryatka"sı kimde var?", "Samsung "zaryatka"sı kimde var?" sualını veren adam niyese özünün gezdirmediyi bir şeyi, başqalarının gezdirdiyini sanır ve "eşiii işde olmamış olmaz" deye kolleqalarına güvenir.

7.Bitmek bilmeyen sevgili söhbetleri
Xüsusen, ictimai neqliyyatda rastımıza çıxan bu cür söhbetler insanın bütün eseblerine toxunur. Sakit ve naz-qemzeli geden söhbetlerden "seni çox


[1] 2 3 >>

Şerhler:
GUNAH_MELEYİ [OFF] (05.07.2012 / 09:45)
İPHONE meselesi her kese samil etme ve burda cox seyi men bilmirdim yeqin edenlerdensenki basun cixir yazmizsan buda menim fikrim
*QoRoD*mEcTi* [OFF] (26.06.2012 / 14:47)
Duzdu dosim
Angella24 [OFF] (24.06.2012 / 18:04)
Sagolee guldurdun meni)
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7069 / 1067