canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Kicik bir ümidin getirdiyi sevincler., Övladı olma

Ailenin temel direyi uzun ömürlü olmasının sebebi kicik bir evlatdır.
Stormun bildiyi kimi Anamın emeliyyatı ile elaqedar demek olarki iki hefteden coxduki xestexanada oldum. Coxlu hekimlerle söhbetim oldu. Ne qeder cavan yaşda evladı olmayan aileler gördüm, yerinde destek olan kişiler. bicare qadınlar ve s...
Hekimlerle söhbetim bu haqqda cox oldu. İnsan onları görendi bir anlığa fikirleşır " mende deye güle güle aile quracamm bes sora?"
Hekimin verdiyi kicik bir ümüdün gözlerde axıtdığı yaşların şahidi oldum. Sözlere sığmayan veziyyetler ve coxlu real heyatdan götürülmüş hekayeler dinledim .
Herden burda hemin hekayeleri adların gizli saxlamaq şerti ile sizle paylaşacamki bilin ki bu heyatda neler olur. Bu gün biz, asobuda oğlanlar geleceyin ataları onları gelecekde gözleyen problemlerden bixeberdiler.
P.S; İndi eziz forum yoldaşlarım biz burda elmi müzakire aparmırıq.Müeyyen etik cercivede söhbet edirik.Ve ya meslehet şöbesi deyilki ağıl veresizki evlatlığa uşaq götüre bilerler. Onda mövzu uşaq evlerine ve başqa mövzulara kecid alacaq mende bunu istemirem. Bu mövzular haqqında yeterince müzakire aparmışıq.. Sadece etrafınızdan, gördükleriniz, bildiklerinizi bizimle paylaşın.
İndi size kömek meqsedi ile mövzuya girişler verirem bildiklerinizi bu esaslarla bizimle paylaşın.

1. Bir birlerine cox vaxt destek olur aileler. ( belelerinin cox şahidi olmuşam)
2. Boşanma ile neticelenir.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7059 / 1227