canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Yerişiniz sizin xasiyyetden xeber verir.

Yerişiniz sizin xasiyyetden xeber verir...

Yerişlerde insanların iç dünyasını müeyyen etmek olar. Çünki yeriş insanların xarakter ve xasiyyetlerini tamamile biruze verir.

YERİYERKEN SAĞA - SOLA BAXAN
Ayağı sürüşken şexslerdir. Daima macera axtaran insanlardır. Bir sevgi ile kifayetlenmezler. Sevgi onlar üçün yalnız eylence vasitesidir. Xasiyyetce ehlikef olan bu şexsler sabahı heç düşünmezler. Ellerinden yaxşılıqdan savayı her ne desen gelir. Öz eyiblerini esla görmezler. Evezinde başqalarında sehv axtarmaqla yanaşı, onları lekelemekden de çekinmezler. Bu şexslere bel bağlamaq olmaz. Çünki seni yolda qoyacaq. Alış-veriş, sened toplamaq ve bu kimi işler onun üçün yaddır. Hazırına nazir olan bu kateqoriya davamçıları tenbellikde benzersizdirler. Yeriyerken bele sağa - sola baxan insanlar kimdese, nedese sehv axtarıb, tapıb qalmaqal yaratmaqla meşğuldurlar.

YELLENE-YELLENE GEZENLER
Olduqca yelbeyin şexslerdir. Onları bir tapan bir de itiren seviner. Onlar üçün yaxşı ile pisin ferqi yoxdur. Etrafda baş veren her hansı bir hadise onları esla narahat etmez ve reaksiya vermezler. Tesadüfen bu baş veribse, demeli, hadise özleri ile bağlı olub. Dostluqda, yoldaşlıqda dözülmezdirler. Bu günle yaşayırlar. Onlar üçün aile, uşaq, hetta iş ad-san üçündür. İstenilen vaxt fikirlerini düşünmeden deyişe bilerler. Ağıla, heyat terzine deyil, geyime göre insanlara qiymet vererler. Bele şexslerin dostları da özleri kimi olurlar.

ŞAX YERİYENLER
Özlerinden yaman razı olurlar. Sanki alçaq dağları bunlar yaradıblar. Ac vaxtlarında bele özlerini tox gösterib bununla rahatlıq taparlar. Ev-eşikleri temirsiz olsa da öz makyajları qaydasından da artıq olar. Xasiyyetce ikiüzlü olan bu kateqoriya davamçılarına inanmaq, bel bağlayıb sirr vermek olmaz. Çünki öz menafeyi üçün seni keçi qiymetine utanmadan satar.Hetta öz sehv ve günahlarını da senin üstüne yıxar. Bele şexslerden ne qeder uzaq olsanız, bir o qeder yaxşıdır. Onlar çöreyin, haqq-salamın, yoldaşlığın qedir-qiymetini


[1] 2 3 >>

Şerhler:
MiKRoPka [OFF] (29.06.2012 / 18:58)
cox mentiqsizdi.
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7060 / 1171