canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Goyden neler yagmaz?

Goyden neler yagmaz?

1. Yaponiyada 1997-ci ilde bir baliqci botunun uzerine goyden inek duwdu

2. Avstraliyada Danami cholunde, Argyle Cayi ve Elliot Golunden kilometrlerce uzaqda goyden baliq yagdi. Quwlar terefinden yere buraxildigi sanilir.

3. Almaniyada 2007-ci ilde bir muherrikci goyden pul yagdigini gordu. Pullari muherrikinin bagli aynasindan gorduyunu iddia eden qadin pullarin bir qismini yigdi. Pulun qaynagi bilinmir.

4. Aprel 2007-de Argentinanin Tama qesebesine tetile geden Christian Oneto Gaona ve yoldawlari San Bernardo Daglarina dirmawdi. Dirmasma seferine basladiqdan texminen iki saat sonra goyden ferqli renglerde horumcek yagmaga basladi

5. 2008-ci ilde Kolumbiyanin Choco bolgesinde goyden qan yagdi. Kendin rahibi goyden yagan qanin Tanrinin bir iwaresi oldugunu, insanlarin gunahlardan temizlendiyini soyledi.
2009-cu ilde Sotlandiyada yere Gel seklinde yagis deneleri dusdu.

6. ABS-da bir polis memuru iwine getmek ucun evinden cixdi ve qisa bir muddet sonra goyden suyla birlikde qurdlarin duwduyunu gordu. Bir anda her yeri qurd ortdu. Hadisenin sirri hele de bilinmir

7. Sibirin Omsk bolgesinde 2007-ci ilde narinci, yawil ve sari rengde qoxulu qar yagdi.

8. ABS-da 1876-cı ilin mart ayinda Allen Crouch adli bir qadinin cutluyunun uzerine goyden et parcalari yagdi. Etlerin qoyun ve ya maral eti oldugu sanilir.


Şerhler:
Mikaya [OFF] (23.07.2012 / 11:19)
Hm maraqlidi.
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6994 / 1001