canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Huseynbala Mirelemov kriminal aleme destek verib ?

Hüseynbala Mirelemova mexsus “1001 gece” istirahet merkezinde baş veren qanlı insidentden sonra deputat ve onun olayı töreden qardaşı oğlu Reşad Mirelemovla bağlı melumatların ardı-arası kesilmir. Bu mövzuda növbeti maraqlı melumatları “Reytinq” qezeti derc edib.
Qezet yazır ki, Reşad Mirelemovun cinayetkar alemle elaqeli olduğunu deyen deputat daim qardaşıoğluna destek verib. Hetta bundan evvel qetl töretdiyine göre hebsxanaya düşen qardaşıoğlunun vaxtından azad edilmesini de Hüseynbala Mirelemov temin edib. Qezet yazıb ki, Reşadın qardaşları, merhum Zaur ve Fazil de hebsxana heyatı yaşayıblar. Fazil indi de hebsdedir. Deputatın polis oğlu Ferid tez-tez ona baş çekir.
Melumatlarda o da qeyd olunur ki, Fazil Mirelemovun 11 saylı cezaçekme müessisesinden 7 saylı cezaçekme müessisesine köçürülmesi de tesadüfi olmayıb. Mesele burasındadır ki, 2010-cu il parlament seçkileri zamanı Hüseynbala Mirelemov Xetaiden namizedliyini verib ve oradan mandat alıb. 7 saylı hebsxana da bu erazide yerleşir. Seçki vaxtı Hüseynbala Mirelemov hemin zon da mehkumların şeraitini yaxşılaşdırmaq istiqametinde bir sıra işler görüb ve buna göre de mehkumlar arasında böyük hörmet de qazanıb. Bu baxımdan deputat qardaşı oğlunu nüfuz sahibi olduğu kaloniyaya köçürüb.
Qezet elave edib ki, Reşad Mirelemov hebsxanada olarken kriminal alemin nüfuz sahibleri ile problem yaşayıb. Deputatın qardaşı oğlu mehkumlarla hebsxana rehberliyi arasında yaranan narazılıq sebebinden orada yanğın töredib. Lakin bu addım “polojeneç”le razılaşdırılmayıb. Bu ise kriminal qaydalara ziddidir. Bu baxımdan da Reşad Mirelemov “razborka” üçün Penitensiar Xidmetin Merkezi Xestexanasına aparılır ve oranın “Psix” şöbesindeki “gergin söhbet” neticesinde onu vururlar. Hemin söhbeti nüfuzlu kriminal avtoritet “Şemkirli Vidadi” aparıb. Lakin sonradan nüfuzlu “qanuni oğru”lar merhum “Masallı Mamed” ve “Rövşen Lenkeranski” “Şemkirli Vidadi”ni Reşaddan üzr istemeye mecbur edib.
Xatırladaq ki, Reşad Mirelemov “1001 gece”


[1] 2 >>

Şerhler:
K@T@LIN@ [OFF] (25.07.2012 / 03:01)
HE NOOLSUN
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7085 / 1240