canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sonuncu olen umidler1

Yene Xristianlarin bayrami Pasxa gununde hava tuyulmuwdu..Mayin 1 i idi..Soyuq kulek esir,narin yaqiw cileyirdi..Baki Soveti metro stansiyasinin iri wuwesine soykenib durmuwdular.Ilqar qara uzun plawini Nailenin ustune atmiwdi.Gelib gedenler plawin iconde itib batan Naileye maraqla baxirdilar.Bu qeyri adi gorkemi ile o diqqeti ikoqat celb edirdi.
Ilqae etrafdakilarin Naileye baxiwina artiq verdiw etmiwdi.Herden onun bu qeder gozel olmaqina aciqida tuturdu.Ilqarin aleminde butun qizlar qusurlu olmali idi.Gozellerin yaxwi beden quruluwu olmamaliydi.mutenasib bedenlerin ise gozellikleri.Her ikisine malik olan minde bir qizin ise en adi halda dili peltek olmaliydi,yada aqli caw.Bes niye Naile heckime benzemirdi? ALLAH hansi aninda onu yaratmiwdi?
Uzunu cevir.
Ilqar Nailenin uzunu cevrilmesini gozlemeden onun uzunu eks terefe cevirdi ki baxan olmasin.
Naileye bu lezzet verdi..:
Ne olub yene qisqancliqin tutub? Belke goruwe cixanda uzume qara reng surtesen,heckimde mene baxmaya?ondada donub Naomi Kempbell olaram.
Naile cenesini Ilqarin kelbetin kimi barmaqlarinin arasindan qoparmaq isteyende Ilqar buna imkan vermedi.:
Lazim gelse surterem.Sen ancaq mene mexsussan.Her yoldan kecen sene baxmamalidi.Bir defe bunlarin bir ikisin vurub wil kut eliyecem.Etrafadilarada ders olacaq.Bu ne terbiyesizlikdiee? hec oqlanin yaninda qizada baxarlar?
Naile biteher cenesini Ilqarin barmaqlarindan azad etdi.
Yaxwi yaxwi.ozunden cixma.
Yaqiw bir qeder guclenmiwdi.Bunlarla beraber dayanib yaqiwin kesmeyini gozleyenler cox idi.
Son vaxtlar aralarinda qeribe hal yaranmiwdi.Adamlarin arasinda olanda bir birilerinden burunlarinin ucu goyneyirdi.Cunki Baki Paris olmadiqi ucun en yaxwi halda bir birilerinin elin tuta bolirdiler.
Azerbaycan kinoteatrina girmiwdiler.hansisa bir hind filmi numayiw olunurdu.Yaribaw zali ani seyr edib qucaqlawmiwdilar,opuwmeye bawlamiwdilar.Ellerinde getirdikleri dondurmalari boyurlerindeki oturacaqa qoymuwdular.O qeder oz alemlerinde idilerki bawqalarin


[1] 2 3 >>

Şerhler:
French-Kiss [OFF] (03.12.2012 / 20:41)
maraqli romandi. Kitabini oxudum
SeKsMiN 59CuDeQiQeSi [OFF] (30.07.2012 / 01:33)
Bu arada onuda deyimki )))((( bu iwareler oz hislerimdi.
Casillas [OFF] (30.07.2012 / 00:09)
Adami sebirsiz qoyma ardi ardiii =_(
»Sevgi Mesajları
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6904 / 230